AEG Перални за вграждане

Филтри

2 продукт(а)

на страница
 1. Пералня със сушилня за вграждане AEG L7WBE68SI, 8/4 кг, 1600 об/мин.
  Пералня със сушилня за вграждане AEG L7WBE68SI, 8/4 кг, 1600 об/мин.
  ПЦД 1 959,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 841,46 лв. Разлика 117,54 лв.
  D Продуктов фиш
 2. Пералня за вграждане AEG L8FBE48SCI
  Пералня за вграждане AEG L8FBE48SCI
  ПЦД 1 819,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 639,00 лв. Разлика 180,00 лв.
  A Продуктов фиш
Филтри

2 продукт(а)

на страница

Уредите на AEG са предпочитани от стотици хиляди потребители в различни страни. Но само след като научите всичко за пералните за вграждане на тази марка, можете да направите правилния избор. В онлайн магазин Техномикс можете да откриете разнообразни уреди АЕГ, които да бъдат ваши на страхотни цени. Сред моделите от различните серии можете да откриете уреди със сушилня и други функции, като всички продукти се предлагат с дълга гаранция.

Какво е важно да знаете при избора на пералня за вграждане AEG

Не всеки апартамент има зона за баня, която ви позволява да инсталирате такива уреди. А отделен килер по принцип е рядко достъпен лукс. Устройството може да се постави в кухнята, но не винаги се вписва в интериора. В този случай ще ви помогне вградената пералня AEG, която е монтирана в една от секциите на кухненския комплект, под плота или мивката.

Вградените домакински уреди спестяват място в стаята и рационално използват всеки сантиметър от пространството. Пералнята за вграждане AEG има естетичен вид, тъй като е напълно скрита зад фасадата на предназначения за нея шкаф. Освен това, маркучите, проводниците и другите аксесоари, които осигуряват работата на устройството, са невидими.

Стените на кухненския шкаф служат като опора за пералнята за вграждане AEG, така че вибрациите са значително намалени по време на работа на устройството. Подобно на нивото на шума, мебелите осигуряват допълнителна шумоизолация. Изборът на пералня за вграждане AEG зависи от много фактори – наличието на свободно пространство, състава на семейството, честотата на използване. В съответствие с условията се вземат решения за характеристиките – вид, капацитет, метод на управление, програми за измиване. 

Предимства на пералните за вграждане AEG

Основните предимства на пералните за вграждане AEG са:

 • висока енергийна ефективност и качество на изработка, тиха работа, резервоар, термопомпа, изработена от висококачествени съвременни полимери, богат избор от режими и програми и много полезни функции;
 • повечето модели са оборудвани с функция за сушене. В същото време капацитетът на устройствата е доста голям – 7-8 кг за пране и 4 за сушене. Системата за сушене е кондензационна – течността се събира в специален резервоар;
 • някои перални за вграждане имат функция за обработка с пара, която ви позволява да се отървете от алергени и остатъци от перилни препарати във влакната на тъканта;
 • характеризират се с висока ефективност на центрофуга. Максималната скорост е 1400 оборота в минута, така че получавате почти сухо пране от резервоара;
 • технологията Fuzzy Logic ви позволява да намалите консумацията на вода и прах за пране, както и да оптимизирате цикъла на пране. Контролът на пяната е полезен, ако случайно добавите твърде много прах. Излишната пяна се изпомпва със специална помпа и в барабана се добавя чиста вода.

Сред характеристиките е защитата от преливане и защитата от деца, които предотвратяват повреди и осигуряват безопасност по време на работа.