Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Вертикални бойлери

Филтри

Продукти 1-80 от 88

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 88

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Вертикалните бойлери получиха голяма популярност сред потребителите, защото сега в повечето случаи баните са по-високи, отколкото широки. Именно за такива помещения е предвиден и този форм-фактор на уреда, който е със стенен монтаж. Как обаче да изберем подходящия и какви да са неговите спецификации ще научим сега.

Как да изберете подходящи?

Ако разстоянието е много оскъдно в помещението е добре да измерите максималните размери на мястото, предвидено за новия Ви уред. Той обаче не трябва да е под 80 литра при двучленно семейство. Ако пространството е по-малко за побирането на такъв прибор, помислете и за възможността, той да се намира например в съседното помещение.

Задължително обърнете внимание на топлоизолацията - колкото по-дебела е тя и по-качествена, толкова повече ще пестите от сметката за ток. Изолационният слой на “балона” с вода трябва да е най-малко 35 мм.

Разбира се не бива да подминавате и вариантите за защита. Един съвременен подобен качествен прибор притежава поне защита от прегряване, електрически термостат за поддържане на температурата на водата и индикатор за включване/изключване. В случая, влагозащитата не бива да я пренебрегваме защото знаем, че нивото на влага в банята е високо. В тази връзка, новият ни уред трябва да има поне IP23 защита.

Спецификации

Мощността на нагревателя обикновено е от 1,3 до 1,6kW и повече, като от този показател зависи и бързината на стопляне, но и консумацията. С нарастване на споменатия параметър, пропорционално се увеличават и последните два. Обикновено съотношението изглежда в следния вид:

  • 15 литра - 1kW;
  • 30-50л - 1,5kW;
  • 80-100л. - 2kW;
  • 200л - 6kW.

Вътрешното покритие на резервоара с вода изобщо не е за пренебрегване, тъй като от него зависи колко години ще Ви служи прибора без проблеми. За предпочитане са моделите, направени от неръждаема стомана, фибростъкло или титаниево покритие.

Защо да изберете ТЕХНО МИКС?

Защото в онлайн магазина tehnomix.bg Ви предлагаме широка гама от евтини електрически вертикални бойлери на атрактивни цени. Те се отличават както по обем на вместимостта и екстрите, така и по дизайна и материалите на изработката.

Предлагат се също с огромна гаранция и пълен комплект, така както производителят ги разпространява. Когато асортиментът е толкова широк, можете да направите по-премерен избор и да вземете точното според нуждите Ви нагревателно устройство.

Купи на кредит

В случай, че бюджетът Ви е ограничен, имате възможността да направите покупка на кредит с изгодни условия. В сайта имаме вграден калкулатор, позволяващ да изчислите месечните вноски, при плащане на първоначална. Избирате също кредитната институция и виждате таблица с актуалните месечни вноски за 3, 6, 9, 12, 15 месеца и т.н., така че заповядайте при нас и при нужда ни потърсете.