За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Уреди за готвене на пара

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Все повече хора се замислят над това, да започнат да се хранят здравословно, така че прибягват към уредите за готвене на пара, които им го позволяват. Какво всъщност представляват те и как се използват, ще разберем от следващите редове.

Какво представляват

Състои се от две основни части, като първата е най-отдолу и в нея е поместена цялата електроника с различните индикатори и контролни бутони. В нея също се намира резервоара за вода, който периодично трябва да се пълни. Тази течност всъщност служи за образуването на парата при нейното нагряване до определена температура и преминаването й в газообразно състояние.
Другата част е във вид на прозрачна купа, разделена на няколко сектора и тя разбира се може да се маха за да се мие.

Как се готви на уред за готвене на пара

Отделните деления позволяват поставянето на различни хранителни продукти за печене - риба, месо, картофи и т.н. В работния процес, преминаващата в газообразно състояние течност навлиза в прозрачната купа и започва да загрява поместените във вътрешността храни, като така те се сваряват, задържайки всичките си витамини и вкусови качества.
В зависимост от вида на храната е предвиден таймер с предварително запаметено време за приготвяне и ястието да е възможно най-добре сварено и вкусно. Разбира се, всяка от кошниците се отстранява за поставянето на по-голям продукт, като пиле например и просто трябва да изчакате изтичането на определеното време и да следите резервоара с вода и периодично да го доливате.

Интелигентно и удобно използване

Употребата винаги трябва да е удобна и да създава усещане за комфорт. Ето защо, нашият прибор е оборудван с различни минимални, но приятни допълнения към основната му функционалност:

  • Капакът не позволява прокапване при образуването на много конденз по стените на съда. Той е оборудван с подходящото гумено уплътнение за предотвратяване на подобна неприятност;
  • Компонентите му могат да се мият в съдомиялна, което Ви спестява усилията за ръчното му почистване след всяка употреба. Той се разглобява на няколко отделни съставни части и не заема много място в самия уред;
  • Зареждането на прибора с течност става изключително лесно, само след изваждането на специалния резервоар и неговото напълване и поставяне обратно на мястото му. Така само с едно движение за кратко извършвате целия процес. Важно е да се следи за постоянното наличие на вода, защото ще бъде невъзможно да използвате електроуреда;
  • Възможност за поместването на няколко една над друга кошници за едновременното приготвяне на храни. Това например може да са зеленчуци, месо, плодове. Всеки от тях е на отделна кошница и след известно време на приготвяне, вече имате разнообразни и годни за консумация хранителни продукти.

За да се възползвате и Вие от предимствата на тези страхотни кухненски машини, посетете ни в Техно Микс онлайн и тук наистина ще получите истинско разнообразие за да направите най-правилният според нуждите Ви избор. Приборите се отличава с проверено високо качество на изработката и дългогодишна гаранция, а цените ни са едни от най-достъпните в бранша. И не забравяйте, че консултантите ни са на среща за да Ви посъветват в случай на затруднения в подбора на покупката.