Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Четки, гребени и др.

Филтри

15 продукт(а)

на страница
Филтри

15 продукт(а)

на страница

Все повече жени и мъже започват да обръщат внимание на визията си и състоянието на кожата на лицето и косата. За целта бяха пуснати специални четки и гребени, чиито предимства и предназначение ще бъдат разгледани по-долу.

Защо да ползваме почистваща четка за лице?

Основно, този аксесоар се използва за отстраняване на мъртвите кожни клетки и за по-бързата им регенерация и гладкост. Също, употребата на подобен инструмент ще позволи равномерното изравняване на тена и стимулацията на кръвообращението, придаващо свежест и добра външност. За ексфолиране на рамената и шията, също можете да заложите на подобен инструмент, поради повишеното замърсяване в тези зони.

След третиране се свиват порите и се изглаждат малките бръчки и неравности, отстранява сухотата и освежава цветовия тон. Подобрява външността, а нанесените стягащи препарати по-бързо попиват. Тези предимства обаче са валидни, само при употреба на модели, направени от естествен косъм.

Щадящи ли са към лицето?

За да отговорим правилно на въпроса, нека споменем случаите, при които е противопоказно приложението им:

  • при акне;
  • отворени и незараснали рани;
  • херпеси;
  • екзема или розацея;
  • при силна чувствителност.

Тоест, накратко, избягвайте приложението им при наличие на някакво кожно заболяване. Възможно е първоначално да се появят зачервявания или пъпки, които обаче в рамките на няколко седмици би трябвало да изчезнат. Разбира се, при всеки организъм нещата стоят по индивидуален начин, но все пак ако вредите са повече от ползите, естествено е да спрете да ги използвате. В тази връзка, множество опити сочат, че употребата само два пъти седмично не предизвиква кожни раздразнения и резултатът е отличен.

Какви четки за коса да ползваме?

Най-добрият вариант е да заложите на моделите с естествен косъм, защото те не предизвикват наелектризиране на косата, изключително нежни са и не се заплитат. Те притежават допълнителен керамичен слой и микросфери за плавно приплъзване. Основно, когато правите своя избор, експертите препоръчват ясно да определите за какво ще ги използвате. Според метода на приложение, са налични масажни и за ежедневно ресане.

Правилният избор ще съхрани косъма здрав и ще Ви спести редица други проблеми. Не се препоръчва да вземате метални аналози, защото те увеличават статичното напрежение, пораждащо заплитане.

За да не си причинявате по-гореописаните проблеми, доверете се на продуктите на Техно микс, които са изработени от най-висококачествени материали, а цените им са без аналог. При неясноти или други проблеми с избора, свържете се онлайн с консултантите ни, за да Ви съдействат допълнително. Очакваме Ви!