Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Сокоизстисквачки

Филтри

20 продукт(а)

на страница
Филтри

20 продукт(а)

на страница

В цитрусовите плодове има множество полезни за човешкото здраве витамини, които е добре да се консумират под формата на изстискан подходящо охладен натурален сок. За да не се мъчим всеки път на ръка да стискаме плодовете, вече има по-съвременно решение. Това са сокоизтисквачките, за чийто особености ще поговорим сега.

Каква сокоизтисквачка да си купите, според нуждите

Изборът на продукт, винаги трябва да се основава на нуждите и предпочитанията, така че ние ще ги разделим на два основни критерия, а именно за домашна и професионална нужда. Тъй като мощността на прибора е най-важния показател за производителността, ще обърнем внимание на него.

За домашна употреба, мощността може да се вмества в пределите на 250-300W, а скоростният показател на въртене в границите от 10 000-12 000 об/мин. За домашна употреба, по-големите показатели няма да окажат влияние върху качеството на получената напитка.

Професионалните електрически сокоизтисквачки са достъпни модели с мощности от 600-1200W, като те са по-обемисти и за кратко време са способни да изстискат по-голямо количество плодове наведнъж. Те намират приложение в барове, заведения и всякакви обекти за обществено посещение.

Предпочитани марки

Популярните и харесвани от потребителите на този тип електроприбори брандове са например:

Всички те използват висококачествени материали за производството на продуктите си и съответно предоставят и по-продължителна гаранция. В повечето случаи се прибягва до употребата на неръждаема стомана или качествена гъвкава пластмаса, а дизайните на всички произведени от по-гореспоменатите брандове продукти се вписват във всеки съвременен интериор.

Какви видове ще намерите в Техно Микс

Ако трябва да ги разграничим по начина им на работа, то те са механични и електрически. В нашия онлайн магазин разбира се ще откриете само по-съвременните електрически модели, не изискващи от Вас упражняването на каквато и да е физическа сила. По начина им на изстискване, те се разграничават на шнекови и центробежни.

Шнековите модели раздробяват парченцата чрез специален шнек и след това чрез натиск доизстискват и последния останал сок от парченцата. При центробежните се получава ситно нарязване, чрез въртящия се с високи обороти нож и смачкване на каша.

За да се наслаждавате на здравословни натурални сокове през предстоящите горещини, заповядайте онлайн в Техно микс и вземете най-доброто решение. Тук ще срещнете огромно разнообразие от описаните по-горе видове и то на отлични цени. Само при нас получавате още възможност за консултация със специалист в областта и продължителна гаранция за пълно спокойствие. Очакваме Ви!

Популярни търсения: бавнооборотни, за моркови