Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Перални с горно зареждане

Филтри

9 продукт(а)

на страница
Филтри

9 продукт(а)

на страница

Пералните с вертикално зареждане все още намират приложение в съвременните домакинства поради редицата предимства, които притежават. Нека видим преимуществата им и защо все още се използват.

Предимства на горното зареждане

За начало, те са изключително компактни и удобни за работа. Лесни са за инсталация и са оборудвани с множество съвременни функции. Рядко се случва да се повредят и са трудно достъпни за малките деца, защото отвора за зареждане се намира от горната страна. Добър вариант са и в случаите, когато притежавате домашен любимец у дома - той няма да може да се добере до прането и да го унищожи.

Наличие на звукоизолация - какво представлява?

Това означава, че страничните стени от вътрешната страна са облицовани със специална изолация, поглъщаща звука, правейки работата на уреда по-безшумна. Обикновено, използваният материал представлява вид пяна, в която се съдържа огромно количество въздух, поглъщащ генерираният от двигателя шум.

Какви специализирани програми за пране има?

  • Стандартно, подобните машини притежават следния набор от възможности:
  • Allergy Plus - отстранява всякакви алергени и полени, както и натрупалия се у дома прах от материята, правейки я антиалергична;
  • ProSteam - освежава дрехите чрез гореща пара, правейки ги готови за обличане, без нужда от гладене;
  • ActiveWater - осигурява пестене на вода, поради наличието на двустепенна система, автоматично регулираща прането;
  • ProSense - състояща се от множество сензори система, самостоятелно определяща нужното количество вода, време и електроенергия за един цикъл на изпиране.

Висококачествен материал на барабана

За направата на барабана в съвременната пералня машина се използва висококачествена неръждаема стомана. Тя е изключително издръжлива на влагата и директния контакт с водата и е способна да издържи дълги години, без да се повреди.

ТОП марки

Нека накратко споменем най-добрите брандове в областта. Първата марка, на която искаме да насочим вниманието Ви е Bosch. Тя присъства на пазара с няколко вида машини и всички те се отличават с голямо търсене. Whirlpool е следващият сериозен играч в отрасъла, предпочитан от потребителите най-вече заради приемливото съотношение между надеждност и цена. При нас ще откриете голямо разнообразие от вертикални перални Whirlpool.

Продуктите на бранда AEG пък се открояват с отличното си качество и надеждност, предоставяйки на клиентите си множество полезни и актуални функции. Препоръчваме да разгледате и перални Миеле с горно зареждане

Остарели ли са пералните с горно отваряне?

Както всяка друга разновидност на продукт, така и настоящата има своите предимства и недостатъци, както и група от потребители, свикнали да ги употребяват. Именно поради тези причини и до днес производителите на бяла техника продължават да ги произвеждат и предлагат, постоянно осъвременявайки ги с актуални функционалности.

Ако сте любител на този тип продукти и търсите добро съотношение цена/качество, заповядайте онлайн в Техно Микс, където Ви очаква голям избор на достъпни цени на перални. При нас освен, че получавате продължителна гаранция, имате възможността да направите покупката и на лизинг с изгодни условия, така че потърсете ни при нужда.