Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Уреди за гладене

Филтри

Продукти 1-80 от 125

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 125

Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Ютиите винаги са присъствали в домовете ни, като уреди за гладене, помагащи ни да поддържаме дрехите си красиви и свежи дълго време. Нека се запознаем с предлаганите в магазина видове и разпространените варианти.

Какви разновидности се предлагат в магазина?

При нас ще откриете разнообразие от видове с незалепващи покрития за по-гладко и безпрепятствено движение, с парогенератори за освежаване на дрехата, както и с функция за упорити гънки, позволяваща впръскване на голямо количество пара наведнъж (до 85 г/мин). По мощност, в асортимента ни, моделите варират от 1200 W до 3500 W. Мощността спомага за по-бързото нагряване на уреда. Домашните обикновено са в диапазона 2000 W.

Отличават се и по функционалност, предоставяйки екстри, улесняващи живота ни. Например, срещат се решения със система за намаляване натрупването на котлен камък, ако наливаната вода е особено твърда. Самопочистващи се системи, продухващи дюзите под силно налягане и още много други. Дори имаме разновидности и по цветова гама. Без значение дали харесвате червения, синия, розовия, зеления цвят или друг… Ние го имаме. Предоставяме още и множество аксесоари за гладене, от сорта на отделна парна станция за гладене, системи против накип, за отстраняване на варовик и други.

Кои са най-използваните уреди за гладене?

Най-предпочитани и достъпни си остават ютиите, поради тяхното удобство при употреба, компактност за съхранение, пренасяне и мобилност, без да имат особени изисквания за поддръжка. Изключително леки са за работа и в същото време предлагат нужната функционалност за страхотното външно състояние на дрехите.

По-горе изброените функционалности са само малка част от списъка на полезните екстри, приложени в тези страхотни приспособления. Да не споменаваме, че и по дизайн са абсолютно съвременни и се вписват в много от днешните домашни интериори. Бързо нагряват и поради ергономичните си дизайни на нагряващия елемент, те няма опасност да скъсат плата по време на експлоатация.

Защо да предпочетем www.Tehnomix.bg?

Защото сме дългогодишен пазарен лидер в областта на бялата техника и вече сме наложили бранда си, като символ на качеството, дълготрайността и ефективността. В онлайн магазина Ви очакват:

 • най-добрите, качествени и достъпни цени на ютии с продължителна гаранция;
 • голямо разнообразие от цветове, видове и дизайни за по-прецизен подбор;
 • множество варианти за разплащане, така че да изберете най-удобната за вас;
 • винаги на разположение квалифицирани консултанти за съвети, въпроси и съдействие при пазаруване;
 • високо качество на обслужването, гъвкавост и бързина при обработката на поръчките;
 • възможно най-краткосрочните доставки до всяка точка на страната;
 • само изгодни и неустоими оферти с регулярни намаления за още по-икономично пазаруване.

Всичко това и още много други изгодни предложения Ви очакват, само ако предпочетете на пазаруване от Tehnomix.bg. Заповядайте, очакваме Ви!

Популярни търсения: вертикално