Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Сешоари

Филтри

Продукти 1-80 от 90

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 90

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Сешоарът е един съвременен домашен или професионален уред за бързо изсушаване на косата, който постоянно се усъвършенства и днес има доста различни видове, отличаващи по своята функционалност, предназначение и цена. Нека разгледаме наличните в нашия сайт разновидности, възможностите им за настройка и предимствата от техните приставки.

Видове сешоари за коса в Tehnomix.bg

При нас в сайта ще откриете основно домашни и професионални. Различават се в броя на функциите и мощността на двигателя. Вторите пристигат в комплекти с повече приставки за обработка, докато при битовите, те или липсват или се свеждат до 2-3 броя. Всички те са с атрактивни дизайни и изглеждат невероятно във всеки дом или салон за красота. Направени са от термично устойчиви материали, като метал и пластмаса и са многофункционални за по-комфортно използване. Едни от най-търсени са моделите сешоари Филипс, Valera и Dyson. 

Настройки на въздушната струя

Повечето професионални и домашни модели са оборудвани само с 2 скорости на въздушния поток, но съществуват и с повече варианти за по-фино регулиране. В същото време трябва да се знае, че слабата скорост позволява доброто оформление на косата, докато силната я суши. Важно е при избора, устройството да притежава два отделни превключвателя за силата на въздушната струя и нагревателя, като така по-гъвкаво ще адаптирате уреда към нуждите си.

Режим на работа

В съвременните модели, гъвкавостта при избора на конкретен режим на работа е повече от разширен и тук вече имаме възможност според нуждите да определим и поведението на прибора. Например вече могат да бъдат срещнати технологии от типа:

  • SMART AIRFLOW - осигурява безпрепятственото придвижване на въздуха от входната до изходната решетка, свеждайки коефициента на триене и загуби до минимум;
  • IONIC CARE - за да се избегне прекомерно изсушаване се прилага технология за генериране и разпръскване на отрицателно заредени йони за поддръжка на оптимална хидратация. Това позволява по-лесното разресване и мекота на косъма;
  • COLOUR CARE - както подсказва и името, предоставя повишена дълготрайност на цвета, хидратацията и мекотата;
  • TOUCH ME - предната изходна дюза може самостоятелно да се самоохлажда, което позволява нейното докосване и настройка с гола ръка, без вероятност от изгаряне.

Приставки

Предназначени са за различни манипулации на потока. Например има концентратори, представляващи издължена тръба, концентриращи струята в една точка. Друг вид е дифузорът, спомагащ за бързото изсушаване и придаване на допълнителен обем. Ако се интересувате от цени на Dyson сешоари за коса или от тези на Philips, тук е мястото да намерите подробна информация, включително и за характеристики и приставки. 

Сами виждате колко много функции и технологии вече са налични, а това са само малка част от обширния списък. За да успеете и Вие да се възползвате от най-съвременните сешоари, посетете ни онлайн в Техно микс. Каталогът ни е достатъчно богат на възможности за избор, както по дизайн, така и по технически характеристики, а цените ни са сред най-изгодните на пазара. Заповядайте!