Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Еднокоритни мивки за вграждане

Филтри

Продукти 1-80 от 146

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 146

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Единичната мивка е задължителен елемент от кухненското оборудване и нейната функционалност, а ако тя е с твърде ограничено пространство, то тогава вариантът за вграждане е за предпочитане. По-долу ще споделим някои тайни от експертите за правилния избор на мивки за кухни както и наличните в Техно Микс форми.

Избор на еднокоритни мивки за вграждане

Избраното решение трябва да бъде хем удобно за работа, да предоставя достатъчно работно пространство и отлично да се вписва в интериора на помещението. Ето защо, ако следваме определен стъпков алгоритъм, значително по-лесно ще направим правилния за нас избор.

  1. Материалът на изработка - той може да е неръждаема стомана с полирано покритие за блясък и красота. Характерен е за по-евтините предложения и доста е лек. Предлагат се обаче и по-скъпи, изработени от камък и по-точно от гранит. Тези изделия се характеризират със своето повишено тегло и монолитност. Те са лесни за поддръжка и не се поддават на сериозни термични влияния.
  2. Размера - преди да отидете в магазина, предварително трябва да знаете размера на търсеният от Вас продукт. Границата на възможните варианти варира от около 47 на 42 см до примерно 100 на 50 см. Дълбочината е в пределите от 16 см до 20 см. Тя зависи от броя на членовете на семейството и съответно количеството на измиваната посуда.
  3. С крило или без - това е свободното място от двете страни или само от едната. То обикновено е набраздено с канали, така че водата да не се задържа на него, а да се връща обратно в коритото, като тук има малък наклон за целта. Използва се за подреждането на различни кухненски прибори, сушене на посуда и приготвяне на зеленчуци. Ако кухненският плот е дървен или с МДФ дървесна структура, то крилото е задължително.

Форми

Основно съществуват овални, кръгли, квадратни, правоъгълни, трапецовидни. Този параметър е свободно избираем, но той е добре да съответства на формата на работния плот, в който се вгражда. Ако е овален, то и новата Ви покупка трябва да е такава. Подобен или трапецовиден вариант се прилагат и при ъглов монтаж. Като цяло обаче, приет е правоъгълния дизайн.

За да получите наистина възможност за селекция от голямо разнообразие и то на възможно най-ниски цени, заповядайте онлайн на Техно Микс. Не пропускайте да разгледате разнообразието от уреди за вграждане Тека, Горение, Blanco, Franke и други. Тук Ви очакват всички от по-горе описаните възможности, функционалности и размери на еднокоритни мивки за вграждане. Всяка една от тях при доставката преминава през контрол на качеството, така че да сме сигурни, че Ви предлагаме най-доброто. При нас липсват предложения, като фалшификати, реплики и подобни.

Ние работим директно с вносителите и брандовете, така че да сме уверени в доброто съотношение цена/качество на изделията. Следете и за промоциите, които често имаме, например промоции на уреди ТекаЗа още по-голяма сигурност и безопасност, всяко от тях е допълнено с гаранция. При затруднения в подбора или възникнали въпроси, свържете се с консултантите ни. Очакваме Ви!