Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212, 0884839348 или Viber

Смесители за баня

Филтри

2 продукт(а)

на страница
 1. Смесител за вода TEKA FORMENTERA нисък,отворен,черен
  Смесител за вода TEKA FORMENTERA нисък,отворен,черен
  ПЦД 397,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 357,30 лв. Разлика 39,70 лв.
 2. Смесител за вода TEKA Icon за мивка, бял
  Смесител за вода TEKA Icon за мивка, бял
  ПЦД 357,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 321,30 лв. Разлика 35,70 лв.
Филтри

2 продукт(а)

на страница

Както знаем, на пазара на санитарията в момента се предлагат много фалшификати и нискокачествени изделия, които съблазняват потребителите с добрата си външност и ниска цена, но качеството е твърде занижено. Това в пълна сила важи и за смесителите за вграждане за баня. Ето защо решихме да направим отделна статия, предоставяща някои тайни за това, как да разпознаваме фалшификатите и да направим най-изгодния избор.

Какво трябва да знаем при избор на смесители за баня за вграждане

 1. Когато разглеждате външният вид на продукта, обърнете внимание на това от какъв материал е направен. Висококачествените решения са изработени от месинг или неръждаема стомана, а покритието е хромирано. Те са тежки и масивни! Леките модели са некачествени, с тънки стени и незнайна сплав, която е крехка и чуплива.
 2. Наличието на аератор - мрежест накрайник на чучура, разреждащ водата с въздух и правещ струята по-плътна, без да изисква високо налягане. Добър вариант е аксесоарът да може да се подменя.
 3. Новата Ви покупка трябва да пристига в комплект с гъвкави връзки за свързване
 4. На пазара се предлагат два основни вида, а именно едно- и дву-ръкохваткови, като в първия случай настройвате топлата и студената вода с една ръка, а във втория с две. Съществува и трети тип, който обаче е доста по-скъп - безконтактният. При него има специален сензор и при поднасяне на ръцете под чучура, водата потича самостоятелно.

Дизайн

Външността на съвременните решения е изключително разнообразна, така че всеки клиент да има възможността да избере подходящо пасващият на интериора модел. При нас в Техно Микс например са достъпни модели с остри ъгли и ръбове, каскадни дизайни или със заоблени плавни черти. Срещат се предимно Г и С-образни чучури с аератори срещу натрупване на варовик с бляскаво хромирано покритие за добра и модерна външност.

Всички те са изработени от месингов материал, гарантиращ безпроблемна дългогодишна работа на продуктите, поради своите доказани във времето свойства на издръжливост и монолитност. Също, всеки от алтернативите в продуктовата гама се продава с гаранция за качество. Често предпочитан избор са смесители за баня тека.

Комбинация с мивки

Комбинацията с мивка е прецизен процес, за да могат двата отделни компонента взаимно правилно да се допълват. Така например, лъскавата хромирана чешма трябва да се съчетае с бяла керамична мивка, защото отлично се комбинират. Ако обаче отдадете предпочитание на черния вариант, то той много добре би се съчетал с гранитен умивалник.

Разбира се, съществуват множество други опции за съчетание и всичко е въпрос на лично предпочитание от страна на клиента. Има също и доста тематични списания, показващи различни варианти за да видите нагледно как се допълват компонентите.

Ако искате да получите висококачествени смесители за вграждане за Вашата баня, то заповядайте онлайн в Техно Микс, където няма как да получите нискокачествен продукт. Всяко от предложенията ни е с гаранционен период и се предлагат на евтини цени. Тук ще откриете както смесители за душове, така и смесители за ваниДоста често дори правим промоционални кампании, така че доверете ни се. Ако се нуждаете от допълнителна професионална помощ, нашите експерти са на Ваше разположение. Потърсете ги! Очакваме Ви!