За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0898392908; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0884067555; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Смесители за баня

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Както знаем, на пазара на санитарията в момента се предлагат много фалшификати и нискокачествени изделия, които съблазняват потребителите с добрата си външност и ниска цена, но качеството е твърде занижено. Това в пълна сила важи и за смесителите за вграждане за баня. Ето защо решихме да направим отделна статия, предоставяща някои тайни за това, как да разпознаваме фалшификатите и да направим най-изгодния избор.

Какво трябва да знаем при избор на смесители за баня за вграждане

  1. Когато разглеждате външният вид на продукта, обърнете внимание на това от какъв материал е направен. Висококачествените решения са изработени от месинг или неръждаема стомана, а покритието е хромирано. Те са тежки и масивни! Леките модели са некачествени, с тънки стени и незнайна сплав, която е крехка и чуплива.
  2. Наличието на аератор - мрежест накрайник на чучура, разреждащ водата с въздух и правещ струята по-плътна, без да изисква високо налягане. Добър вариант е аксесоарът да може да се подменя.
  3. Новата Ви покупка трябва да пристига в комплект с гъвкави връзки за свързване
  4. На пазара се предлагат два основни вида, а именно едно- и дву-ръкохваткови, като в първия случай настройвате топлата и студената вода с една ръка, а във втория с две. Съществува и трети тип, който обаче е доста по-скъп - безконтактният. При него има специален сензор и при поднасяне на ръцете под чучура, водата потича самостоятелно.

Дизайн

Външността на съвременните решения е изключително разнообразна, така че всеки клиент да има възможността да избере подходящо пасващият на интериора модел. При нас в Техно Микс например са достъпни модели с остри ъгли и ръбове, каскадни дизайни или със заоблени плавни черти. Срещат се предимно Г и С-образни чучури с аератори срещу натрупване на варовик с бляскаво хромирано покритие за добра и модерна външност.

Всички те са изработени от месингов материал, гарантиращ безпроблемна дългогодишна работа на продуктите, поради своите доказани във времето свойства на издръжливост и монолитност. Също, всеки от алтернативите в продуктовата гама се продава с гаранция за качество. Често предпочитан избор са смесители за баня тека.

Комбинация с мивки

Комбинацията с мивка е прецизен процес, за да могат двата отделни компонента взаимно правилно да се допълват. Така например, лъскавата хромирана чешма трябва да се съчетае с бяла керамична мивка, защото отлично се комбинират. Ако обаче отдадете предпочитание на черния вариант, то той много добре би се съчетал с гранитен умивалник.

Разбира се, съществуват множество други опции за съчетание и всичко е въпрос на лично предпочитание от страна на клиента. Има също и доста тематични списания, показващи различни варианти за да видите нагледно как се допълват компонентите.

Ако искате да получите висококачествени смесители за вграждане за Вашата баня, то заповядайте онлайн в Техно Микс, където няма как да получите нискокачествен продукт. Всяко от предложенията ни е с гаранционен период и се предлагат на евтини цени. Тук ще откриете както смесители за душове, така и смесители за ваниДоста често дори правим промоционални кампании, така че доверете ни се. Ако се нуждаете от допълнителна професионална помощ, нашите експерти са на Ваше разположение. Потърсете ги! Очакваме Ви!