За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Електрически ножове

Филтри

6 продукт(а)

на страница
Филтри

6 продукт(а)

на страница

Електрическите ножове са голямо предимство, защото процесът на рязане е значително по-бърз, а крайният резултат на професионално ниво - всичко изглежда еднакво и приятно. Какви обаче са предимствата на тези ел. уреди за кухня, ще разберем в настоящия материал.

Какво можем да режем с електрически нож?

Предназначен е за хранителни продукти и е по-предпочитан, защото самият процес е по-бърз от обичайния. Също намира приложение при обработката на замразени храни, които е трудно и дори опасно да се режат с обикновен нож. Той е значително по-мощен, така че с лекота се справя още с кокалите, дълбоко замразеното месо, сирене, кашкавал и каквото се сетите още.

Острието е толкова остро, че перфектно се справя с отрязването на меките и изключително твърди храни. Не ги намачква, а резъните са тънки, оформени и правилни.

Предимства

Преимуществата от този прибор вероятно са очевидни, имайки предвид, че той е лек, удобен за захващане, а острието му се върти с високи обороти. Поради това, той значително по-бързо се справя с предназначението си от обичайните ръчни аналози, а боравенето с него е изключително лесно и се свежда до натискането на един бутон за включване и изключване.

Съществуват два вида - жични и безжични. Първите изискват в близост да имате ел. контакт за тяхното включване. Вторите се захранват от вградена акумулаторна батерия и са по-мобилни, даващи възможност за употреба на места, където липсва електроподаване. При често използване е препоръчително да притежаваме и от двата вида, защото акумулаторните модели не издържат на много продължителна работа с едно зареждане и в подобен случай, жичният може да се окаже по-полезен.

Някои модели още притежават светлинен лъч, указващ предварително траекторията на резеца, така че да сте предварително подготвени с цел Вашата безопасност. След изхабяване е възможна подмяна на режещата част, която е направена от здрава закалена неръждаема стомана, гарантираща при правилна експлоатация дългогодишна безпроблемна употреба.

Какво е спирализатор?

Представлява електрически кухненски уред, способен да нареже продуктите за салата на хубави и правилни спирали само за секунди. Обработеният материал се събира в специална купа за по-нататъшна употреба. Той работи с моркови, краставици и всякакви други плодове и зеленчуци. Дори има сменяеми резци, осигуряващи различни размери на спиралата, така че тя да прилича на макарони или на спагети.

В случай, че желаете да притежавате подобно устройство, посетете ни онлайн в Техно микс. Тук ще видите различни разновидности, предлагащи се на невероятно достъпни цени и с продължителна дългогодишна гаранция. Предпочитайки нас, Вие ще получите още:

  • експертно клиентско обслужване;
  • адекватна и бърза реакция от страна на екипите ни;
  • професионални консултанти с нужното обучение и образование;
  • всички необходими системи за филтрация на отделните продукти, според предварително зададени критерий.

Очакваме Ви!

Полулярни търсения: за колбаси