За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

IT продукти

Филтри

31 продукт(а)

на страница
 1. Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT1207WT/00
  Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT1207WT/00
  ПЦД 99,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 59,00 лв. Разлика 40,00 лв.
 2. Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT2236WT/00
  Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT2236WT/00
  ПЦД 99,99 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 69,00 лв. Разлика 30,99 лв.
 3. Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT2206WT/00
  Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT2206WT/00
  ПЦД 99,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 69,00 лв. Разлика 30,00 лв.
 4. Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT2206BK/00
  Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT2206BK/00
  ПЦД 99,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 69,00 лв. Разлика 30,00 лв.
 5. Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT1207BK/00
  Безжични слушалки с микрофон PHILIPS TAT1207BK/00
  ПЦД 99,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 79,00 лв. Разлика 20,00 лв.
 6. Слушалки PHILIPS SHE4305BK/00
  Слушалки PHILIPS SHE4305BK/00
  ПЦД 37,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 27,00 лв. Разлика 10,00 лв.
 7. Комплект Безжични Клавиатура + Мишка Genius KB-8000X, USB, Black -20%
  Комплект Безжични Клавиатура + Мишка Genius KB-8000X, USB, Black
  Специална цена 31,00 лв.

  Предишна цена (показва се като задраскана) представялва най-ниската цена, на която е продаван продуктът през последните 30 дни.

  Обикновена цена 39,00 лв.
Филтри

31 продукт(а)

на страница

IT продуктите като асортимент вече са доста разнообразни и на пазара се предлага всичко необходимо за удовлетворяване на потребителското търсене. Подобно твърдение се отнася и за компютърната периферия. Нека видим какво представлява и как да се ориентираме в многообразието.

Какво е компютърна периферия?

Електронните допълнителни устройства, свързващи се към компютъра и под негово управление извършващи определени действия. Такива са например мониторите, принтерите, клавиатурата, мишката, микрофона и т.н. Всички те или спомагат за управление на системата или допълват нейната функционалност.

Разбира се, асортиментът от подобни джаджи в никакъв случай не се изчерпва дотук. Периферни могат да се нарекат още уеб-камерата, аудиосистемата, свързваща се за подобряване на звученето. Скенерите, различните адаптери за приемане на Wi-Fi сигнала от рутера и други.

В много ситуации за тяхната нормална работа е нужно инсталирането на малки програми, често наричани драйвери (drivers). Това са “посредниците” за синхронизация в работата на самата допълнителна джаджа и PC системата - те казват на компютъра как да работи със съответната периферия.

Как да избера подходяща?

За всяка отделна електронна джаджа си има специфични особености, за които трябва да се вземе решение, а както споменахме, те вече изобилстват на пазара. В тази връзка не можем да опишем спецификите при всяка поотделно, но ще изброим базовите насоки:

 1. Помислете и ако трябва си направете списък с очакваните от вас функции и при подбора следете дали съответният продукт ги притежава.
 2. Отделете внимание дали свързващите конектори съвпадат с тези на компютърната Ви система. В някои ситуации е необходимо закупуването на допълнителна разширителна платка (например при инсталация на видеонаблюдение).
 3. Удовлетворяват ли Ви размерите или качеството. Ако си купувате монитор, в много случаи големината на екрана е от значение за купувача, както и качеството на картината.
 4. Задължително проверете дали в комплекта присъства диск или USB-носител с нужния софтуер за правилна инсталация.
 5. Жична или безжична връзка? Ако кабелите на работното място изобилстват и искате да ги намалите, заложете на безжичното решение. В този случай обаче имайте предвид, че ще е нужно периодичното закупуване на батерии. Подобна опция обаче не винаги е достъпна. Тя често се среща при клавиатурите и мишките. При други се изисква кабелна връзка.

Всяка част от компютърната периферия играе значима роля в цялостната работа. В категорията за ИТ продукти на сайта ни обаче, можете да видите, че преобладава предимно един артикул и това са слушалките. 

Как да достигнете следващо ниво на професионална работа?

На сайта ни ще откриете над 20 вида слушалки, с различен облик и разновидни функции. Ето какви слушалки предлагаме:

 • Wireless – предлагаме 4 безжични модела, като всички те са на доказалата се в сферата марка PHILIPS. Продуктите се предлагат в черен и бял цвят и идват в изключително компактни малки кутийки за съхранение и зареждане. Моделите са с изключително дълга работоспособност, като се свързват с bluetooth връзка за телефон или друго устройство, прилягат плътно и удобно в ухото без да има шанс да изпаднат или да причинят дискомфорт. Чудесен звук, бързо блутут свързване и максимално удобство;
 • с кабел – тук изборът е доста по-голям, в сравнение с артикулите без кабел. Можете да се спрете на стандартен модел за поставяне вътре в ухото, като тези са за предпочитане ако не работите продължително с тях или ако ви трябва нещо възможно най-леко и практично. Жичните артикули са с разновидни тапи за поставяне, като са пригодени така, че да паснат на формата на ухото максимално удобно и практично. Другите модели са с големи мембрани, които обхващат цялото ухо. Те са по-обемисти и са хубаво допълнение за компютъра ви вкъщи.

И двата типа продукти са с микрофон и предават чист, силен и отчетлив звук, като същевременно са комфортни и леки.

Какви предимства имат слушалките, които ще откриеш при нас?

Ние знаем колко голяма наслада е да слушате любим филм, песен или аудио книга, с ясен и силен звук. Именно затова слушалките, които предоставяме работят с усъвършенствани аудио технологии, грижат се за нюансираното възпроизвеждане на звука и максималното заглушаване на околния шум и са добра, евтина опция на пазара.

Продуктите, които ще откриете онлайн на tehnomix.bg са с разработен ергономичен дизайн, с леки и удобни тапи или наушници, които да не пораждат дискомфорт, дори при продължително носене.

Инвестирането в нашите продукти е дълготрайна инвестиция. Моделите, които предлагаме са на добра цена и са неподатливи на износване от ежедневна употреба, което отменя нуждата от редовната им замяна.

Всички артикули от серията са тествани и са предоставени на ваше разположение за работа в най-добрия си вид. Чрез различните функции, които предоставят, и високото качество, което достигат, чифт от нашите слушалки ще се превърне в незаменима част от ежедневието ви. 

Защо да купя от Техно Микс?

Защото в онлайн магазина ще срещнете само висококачествени IT продукти, поради сътрудничеството ни със специално подбрани от нас доставчици. Ще откриете голямо разнообразие на техника от PhilipsВсички те дават гаранция на предлаганите стоки, а ние в допълнение Ви предоставяме тестов период за изпробване и при желание за връщане на покупката.

Отделно предлагаме безплатна онлайн-консултация с експерт, за да вземете търсеното от Вас устройство и то да задоволи потребностите Ви. Заповядайте, очакваме Ви!