Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Съдомиялни за вграждане 45 см

Филтри

32 продукт(а)

на страница
Филтри

32 продукт(а)

на страница

Съдомиялните машини към днешна дата са огромно удобство за домакините, защото тези електроуреди са напълно автоматизирани и не се изисква почти никаква човешка намеса. Въпреки това, сред тях има отделни разновидности, като модели съдомиялни за вграждане с размери 45 см. В днешния материал ще стане дума за очаквания капацитет от подобен прибор и кои са предпочитаните от потребителите производители.

Капацитет на съдомиялните машини за вграждане 45 см

Вземайки предвид ограничения по вместимост модел, след най-малката миялна на пазара, той поема максимум 6 комплекта посуда. Подходяща е за употреба от 2-3 членно семейство. Ако обаче често организирате празненства у дома и това е начинът Ви на живот, то поради ограничения размер на уреда, ще се налага да миете по няколко пъти, което го прави нерентабилен.

Заради малките си и компактни размери, подобен прибор с лекота се вгражда във всяка мебел, така че напълно да се скрие и по никакъв начин да не разваля интериорния проект в кухнята. Когато правите избора си, обърнете внимание на кошниците и техния брой. Те разбира се трябва да са изработени от неръждаема стомана и да са максимално функционални, осигурявайки достатъчен брой отделни секции.

Поради не големия си капацитет, те не изразходват много вода и електричество. В съвременните модели дори са предвидени уникални дюзи, пестящи до около 30% вода, запазвайки качеството на измиване. Дори е възможно допълнително пестене на ток, свързвайки уреда директно към топлата вода и така той няма да се налага да я топли допълнително.

Предпочитани производители

Сред предпочитаните разработчици на бяла техника, потребителите залагат най-често на доказалите се разработчици, като:

  • Bosch - Компанията е основана през 1886 г. в Щутгарт от Роберт Бош
  • Gorenje  - словенска компания, създадена 1950 година със седалище във Веляне;
  • TEKA - немска корпорация, специализирана в производството на битово оборудване. Основана през 1924 година, разработчикът към момента притежава в Европа 14 производствени фабрики;
  • Whirlpool - световно-известен специализиран производител на бяла техника с 65 производствени фабрики и 21 млрд. долара годишен оборот;
  • Indesit - една от най-големите световни корпорации, която през 2014 година е придобита от Whirlpool.

Както вероятно забелязвате, всички описани по-горе брандове са специализирани единствено в сферата на бялата техника и поради дългогодишното си съществуване, те със сигурност могат да предложат качествено оборудване. А ние от Техно Микс със сигурност можем да потвърдим това, защото имаме опит в продажбата на техните уреди за вграждане, а големият процент положителен потребителски отклик затвърждава убежденията ни.

Ето защо, ако искате да придобиете качествени съдомиялни за вграждане 60 см или 45см за дългогодишно безпроблемно използване, то заповядайте онлайн на Техно Микс. Освен, че при нас ще получите професионално обслужване и възможност за безплатна консултация със специалист в областта, Вие получавате и дългогодишна гаранция, съчетана с отлични цени. Очакваме Ви!