Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Епилатори

Филтри

26 продукт(а)

на страница
Филтри

26 продукт(а)

на страница

Добрата обезкосменост в някои области от тялото при жените, и в по-малка степен при мъжете, е особено важна за техният външен вид и редовните процедури в тази посока са отличен избор. За да е възможно това в домашни условия е необходимо закупуването на епилатор и сега ще разберем какви са особеностите при неговата употреба и предлаганите при нас видове.

Как се използва епилатор

Представлява малък компактен електрически уред, чиято форма на корпуса позволява удобното й захващане с една ръка, а в горната му част се намират няколко въртящи се диска. Формата им е специфична, така че при въртене и поднасяне на устройството към окосмената част, те да захващат всеки косъм и да го отскубват от фоликула. Устройството обикновено има бутон за регулиране на оборотите на въртене за по-голямо удобство при използване.

Важно е движението на устройството да се извършва в противоположната на растежа на космите посока и с наклон под ъгъл от 90 градуса. По време на обработката, не бива да натискате епилатора силно върху кожата, защото това ще доведе до раздразнения и ще наруши крайния ефект. При по-твърдо окосмяване, епилацията да се извършва на бавна скорост, за да не се повреди прибора, а при силни болезнени усещания, можете да използвате функцията за студен въздух, налична в моделите на Philips.

Какви видове ще намерите в сайта

При нас основно са налични две разновидности, а именно:

  • Пинсетни - осигуряват пълна и точна депилация. Идеални са за първа употреба, но предупреждението тук, е че за пълно отстраняване на нежеланото окосмяване е необходимо областта да се обработи няколко пъти;
  • Дискови - не са подходящи за първи сеанс, защото дисковете не позволяват пълно отстраняване на космите и е възможно отклоняване на траекторията на растежа. Резултатът ще е краткотраен и е възможна поява на възпаления.

Някои от моделите са жични и се захранват чрез включване в ел. контакта на 220V, а други пък са акумулаторни и безжични, не изискващи захранване от мрежата за тяхната работа. Подходящи са за използване при липса на електрозахранване. При някои марки, в комплектите пристигат допълнителни приставки за по-голям комфорт при употреба. В карегорията ще откриете епилатори Браун и достъпни цени на на епилатори Филипс

Гаранция

Обичайно гаранционният срок за всеки от продуктите в онлайн магазина е две години или 24 месеца. Важно е да се знае, че при проявил се дефект, не бива Вие или неоторизиран сервизен център да извършват ремонта. Необходимо е да запазите гаранционната си карта за целия период на покритието и да се възползвате само от посочените в нея сервизи за ремонт.

Именно защото предлаганите при нас продукти са напълно оригинални и липсват каквито и да е фалшификати или имитации на оригиналите, ние предоставяме и най-продължителната гаранция за всеки от тях. Ако има нещо, което не разбирате, моля прочетете отново общите ни условия за валидност на гаранционния срок и при кои условия тя не важи.

За да получите и Вие висококачествени маркови продукти за депилация, заповядайте онлайн в Техно микс. Тук Вие правите избор от множество разновидности на евтини цени, а консултантите ни през работни дни са на Ваше разположение да ги разпитвате за своя правилен избор, така че възползвайте се.