Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Съдомиялни 45 см

Филтри

15 продукт(а)

на страница
Филтри

15 продукт(а)

на страница

Съдомиялни 45 см

С напредъка на технологиите, животът ни се улеснява значително, поради голямата автоматизация на битовите електроуреди. Ако преди време миехме посудата си с ръце под чешмата, то сега това го правят абсолютно самостоятелно съдомиялни машини. Те обаче според своята вместимост са разделени на различни категории и днес ще стане дума за моделите с широчина 45 см. Къде е удачно да се използват и колко вода консумират те, ще споделим с вас в следващите редове.

 

За къде е подходяща съдомиялна машина 45 см?

Поради малката си широчина, тези уреди не заемат много място у дома и са подходящи за домове с по-малки по площ кухни. Често намират приложение дори и в офиса, където на края на работния ден например да се мият чашите от кафе и безалкохолни напитки. Въпреки компактността и функционалността си, тези уреди по никакъв начин не се различават от тази на своите по-големи аналози. Те са също толкова ефективни, но за тяхната работа са им нужни по-малко ресурси. Лесно се инсталират и не е необходимо да притежавате определени специфични умения за това.

 

Вместимост

Обикновено, въпросните машини се наричат тесни и височината им е около 85 см. Те са подходящи за три- или четири-членно семейство и събират в себе си около 9-10 комплекта чинии. Тоест, в случая ако на човек се пада по три чинии, две лъжици, вилица, нож и чаша, то тогава вместимостта ще е напълно достатъчна за споменатия брой хора в семейството.

 

Защо да купите от нас?

В Техно Микс предлагаме цялостна гама от свободностоящи битови елоктроприбори на изумителни цени и с опция за лизингови покупки. Избирайки онлайн магазина, Вие получавате още:

 

  • изключително добре подготвен персонал, готов да Ви преведе през целия процес от избора до завършването на поръчката си;
  • високо разнообразие на продуктите, така че да получите голяма възможност за сравнение и преценка за правилния подбор;
  • екипите ни така са оптимизирали работния си процес така, че максимално бързо организират предаването на стоката Ви за доставка.

Не се колебайте да ни се доверите, защото ние сме твърде дълги години на пазара и вече сме доказал се бранд в областта, а също доставката Ви ще бъде с възможност за преглед и тест преди плащане. Очакваме Ви!

 

 

Разгледайте и нашите предложения за: съдомиялни Бош 45 смсъдомиялни Миеле 45 см и цени на съдомиялни