Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Кухненски роботи

Филтри

66 продукт(а)

на страница
Филтри

66 продукт(а)

на страница

Случвало ли Ви се е да чувствате, че кухнята Ви е претоварена с различни отделни инструменти и при готвене да се налага да търсите всеки един, когато Ви потрябва. В подобен случай, Вие вместо да направите готвенето по-бързо и ефективно, от претовареност на прибори, Вие всъщност се бавите повече. Е проблемът вече елиминиран с наличието на съвременните кухненски роботи. Сега ще разгледаме ползите им и техните варианти.

Какво е кухненски робот

Многофункционално устройство, в което инженерите на домакински уреди успяват да комбинират няколко приспособления наведнъж. С напредването на годините, моделите се подобряват все повече и гамата им постепенно се разширява. В един прибор е възможно да получите сокоизтисквачка, пасатор, резачка на зеленчуци, кафемелачка, миксер, блендер, шейкър, мелачка на месо и други хранителни продукти. И това е само малък списък от възможностите на малкия помощник.

Той е наистина мултифункционален и способен да намали престоя Ви в кухнята и винаги ще позволи навреме да се справите с приготовленията за очакваните гости. Той е атрактивен, комбиниран и удобен за експлоатация, а малките му, но разнообразни приставки ще го превърнат в желаният от Вас уред.

За какво се използват

Основно те се делят на два вида: мултирежещи и тестомесачки. Категориите могат да са доста разнообразни. Първите са предназначени за обработка на меки продукти с ниска плътност, като зеленчуци, плодове, течности и др. Те притежават различни аксесоари и приставки, позволяващи им да променят функционалността си, като например да миксират, пасират, режат и т.н. Всичко това се извършва в специална прозрачна купа, където след приключване, Вие наблюдавате крайния резултат.

Тестомесачките са предназначени за обработка на по-твърдите и плътни храни от рода на тесто, месо и т.н. Тук купата обикновено е метална, а допълненията към прибора се съхраняват в отделно отделение или в калъф.

Каква марка да изберем

Хубаво е когато правим своя избор, да се доверяваме само на доказалите се до момента брандове, както и да пазаруваме от магазини, наистина предлагащи оригинални стоки, а не нискокачествени реплики. Така ще си гарантираме дългогодишна безпроблемна употреба на покупката и нейната пълна функционалност. Ето брандовете, които през годините получиха най-голямо признание от потребителите:

  • Bosch - уредите на тази марка обикновено използват двойно задвижване за повишена мощност и надеждност, позволяващи Ви да работите с две купи едновременно. По-премиалните им модели дори са със сензорно управление, а външността им ще се впише във всяка съвременна кухня;
  • Philips - в настоящите си предложения, компанията е внедрила най-съвременните технологии от областта, съчетавайки практичността, ефективността и мултифункционалността в едно. В по-високия ценови сегмент кухненски роботи Филипс ще срещнете различни SmartControl системи, самостоятелно подбиращи режимите на работа, електронно управление и т.н;
  • Kenwood роботи - ако сте любител на висококачествените и здрави готварски електроприбори, заложете на бранда. Той през последните години се доказа, като изключително надежден и използващ висококачествени материали за своите продукт. В някои случаи дори и приставките са метални.

Какви видове ще видите в Техно Микс

При нас онлайн ще срещнете и от двата описани по-горе вида, отличаващи се по своите дизайни, възможности и налични в комплекта аксесоари. Всеки от достъпните в съответната категория кухненски роботи е плот на споменатите марки и в качеството ни на директни техни партньори, можем да гарантираме високата им надеждност, заложена от самия разработчик.

Именно поради тясното ни сътрудничество, имаме възможността да предложим тези неустоими цени и продължителна гаранция, така че възползвайте се и Вие. В случай на трудности в процеса на избора или пазаруването, свържете се с екипите ни и те ще реагират адекватно, съдействайки с нужните насоки.

Полулярни търсения: добри