Цитрус преси

Цитрус преси

Цитрус пресите са механични много прости за използване малки уреди, позволяващи ни за кратко време да получим пълна чаша с вкусен и здравословен натурален сок. Сега ще разгледаме особеностите на тези прибори, техните предимства и използвани материали за производството им.

Какво е цитрус преса

Прилича на обикновена висока кана, в чиято горна част се намира специален механизъм, позволяващ лесното изстискване на сока, съдържащ се в цитрусовите плодове. Той попада директно в съда и е готов за консумация. Основно те са механични или електрически, като в първия случай упражнявате физическа сила за определен натиск, а във втория това се изпълнява от мощен електромотор. За максимален резултат и в двата случая, плодът се разрязва на две половини и се обработват поотделно.

Предимства

При електрическите решения, преимуществото е липсата на нужда от упражняване на каквато и да е физическа сила от Ваша страна. Всичко се изпълнява от мощен електродвигател, извършващ пресоването вместо Вас. Също, този тип прибори изцеждат по-голямо количество течност и за по-кратко време. Почистването е бързо и е възможно дори и в съдомиялна машина.

Механичните изискват упражняване на физическа сила, но най-голямото тяхно предимство е, че не се нуждаят от електричество за да работят, което ги прави подходящи за използване на места, където липсва ел. подаване - на къмпинг, пикник, на вилата и т.н.

Материал и дизайн

Обикновено, използваният материал е комбинация от неръждаема стомана и пластмаса или само пластмаса. С оглед на предназначението на цитрус пресите, който и от двата варианта да изберете няма да сгрешите, защото за стоманата всички сме наясно, че няма как да се счупи, а пластмасата е висококачествена и еластична, което я прави гъвкава и устойчива на счупвания, дори и при изпускане на прибора.

Дизайните им от друга страна са напълно съобразени със съвременните интериорни решения и биха се вписали както във всяка кухня, така и в офиса. Такива например са цитрус преси ФилипсТе са лесни за поддръжка и не изискват много време за изплакването им, особено ако това се случи веднага след употребата.

Включени аксесоари

Като допълнителни аксесоари в комплектите на някои от предложенията пристига капак за гарафата, позволяващ поднасянето на готовия сок директно на масата. Той предпазва от запрашаване на намиращата се вътре течност.

При нас онлайн в Техно микс Ви очакват професионални и за домашна употреба изстисквачки на цитрусови плодове за още по-здравословна и свежа напитка. Всички те са производство на доказалите се в отрасъла брандове и са гаранция за дълготрайност. Предпочитайки пазаруването от нас, ще получите още:

  • адекватно професионално обслужване;
  • най-ниските в отрасъла цени;
  • консултанти за въпроси и съдействие относно избора на правилния продукт и неговото закупуване;
  • гарантирано високо качество на изработката, поради директното ни сътрудничество с брандовете производители;
  • възможност за пазаруване на лизинг с изгодни условия;
  • бързи доставки до цялата страна или до поискване в офис на куриерската компания.

Очакваме Ви!