Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Обезвлажнители

Филтри

7 продукт(а)

на страница
Филтри

7 продукт(а)

на страница

 

Начин на работа

На пазара в момента съществуват два основни вида подобни уреди: адсорбционни и кондензационни. Първите работят на базата на адсорбенти, абсорбиращи натрупаната във въздуха влага. Вторите са по-съвременните решения, базирани на принципа на кондензацията, чрез охлаждане - водата от газообразно състояние преминава в течно, като се охлади до нужното ниво. Така на изхода получаваме въздушна маса с понижено съдържание на влага.

 

Съвременните влагоуловители работят на ток и притежават дори допълнителни екстри, като йонизатор, освежаващ въздуха в помещението, както и регулатор за нивото.

 

Можем ли да ги купим на кредит?

Посещавайки онлайн магазина tehnomix.bg имате възможност за избор на огромна гама от различни влагоабсорбатори и да поръчате на кредит с много изгодни и гъвкави условия. Предварително можете да изберете периода за изплащане и да видите месечната вноска, както и показателите ГЛП и ГПР.  Отделно получавате възможност да видите и крайната сума за внасяне с начислената върху нея лихва.

 

Избирате дори и от услугите на коя кредитна институция да се възползвате. И това не е всичко! Още преди да поръчате, можете да изчислите чрез специалния калкулатор, ако направите определена първоначална вноска, колко ще Ви бъдат останалите месечни вноски за различните периоди на изплащане и т.н. Определено получавате пълна прозрачност за целия процес! Убедете се сами, като направите своя избор.

 

Популярни търсения: Обезвлажнители, за баня