Обезвлажнители

Обезвлажнители

За какви помещения са подходящи?

Прекалената влажност в стаята (приемливата стойност е 40-60%) е изключително вредна за човешкото здраве, защото това води до появата на мухъл, от който пък се развиват различни алергични реакции. Ако по стените на дома започнат да се появяват мокри черни петна, това е признак за прекалена влагонаситеност и Вие се нуждаете от електрически обезвлажнители.

Тези устройства не само ще Ви избавят от проблема, но те ще поддържат здравословното ниво на влагосъдържание във въздуха.

Начин на работа

На пазара в момента съществуват два основни вида подобни уреди: адсорбционни и кондензационни. Първите работят на базата на адсорбенти, абсорбиращи натрупаната във въздуха влага. Вторите са по-съвременните решения, базирани на принципа на кондензацията, чрез охлаждане - водата от газообразно състояние преминава в течно, като се охлади до нужното ниво. Така на изхода получаваме въздушна маса с понижено съдържание на влага.

Съвременните влагоуловители работят на ток и притежават дори допълнителни екстри, като йонизатор, освежаващ въздуха в помещението, както и регулатор за нивото.

Можем ли да ги купим на кредит?

Посещавайки онлайн магазина tehnomix.bg имате възможност за избор на огромна гама от различни влагоабсорбатори и да поръчате на кредит с много изгодни и гъвкави условия. Предварително можете да изберете периода за изплащане и да видите месечната вноска, както и показателите ГЛП и ГПР.  Отделно получавате възможност да видите и крайната сума за внасяне с начислената върху нея лихва.

Избирате дори и от услугите на коя кредитна институция да се възползвате. И това не е всичко! Още преди да поръчате, можете да изчислите чрез специалния калкулатор, ако направите определена първоначална вноска, колко ще Ви бъдат останалите месечни вноски за различните периоди на изплащане и т.н. Определено получавате пълна прозрачност за целия процес! Убедете се сами, като направите своя избор.

Защо да изберете онлайн магазин за електроуреди ТЕХНО МИКС?

При нас ще намерите огромна гама влагорегулатори с:

  • атрактивни цени и изгодни промоционални оферти;
  • възможност за покупка на лизинг при изгодни условия;
  • професионални оператори за консултация и при затруднения в избора;
  • винаги актуални предложения и открити търговски условия;
  • онлайн решаване на спорове;
  • мобилна версия на сайта, подходяща за пазаруване дори и от мобилни устройства с малки екрани;
  • най-краткосрочни доставки из цялата страна;
  • дълга гаранция на всички електроуреди и още куп невероятни предложения само при нас!

Очакваме Ви!