Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Обезвлажнители

Филтри

9 продукт(а)

на страница
 1. Обезвлажнител Delonghi DNS 65
  Обезвлажнител Delonghi DNS 65
  ПЦД 659,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 397,00 лв. Разлика 262,00 лв.
 2. Обезвлажнител Star-Light DHM2044WF
  Обезвлажнител Star-Light DHM2044WF
  ПЦД 367,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 299,00 лв. Разлика 68,00 лв.
 3. Обезвлажнител GORENJE D16M
  Обезвлажнител GORENJE D16M
  ПЦД 446,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 388,00 лв. Разлика 58,00 лв.
Филтри

9 продукт(а)

на страница

 

Начин на работа

На пазара в момента съществуват два основни вида подобни уреди: адсорбционни и кондензационни. Първите работят на базата на адсорбенти, абсорбиращи натрупаната във въздуха влага. Вторите са по-съвременните решения, базирани на принципа на кондензацията, чрез охлаждане - водата от газообразно състояние преминава в течно, като се охлади до нужното ниво. Така на изхода получаваме въздушна маса с понижено съдържание на влага.

 

Съвременните влагоуловители работят на ток и притежават дори допълнителни екстри, като йонизатор, освежаващ въздуха в помещението, както и регулатор за нивото.

 

Можем ли да ги купим на кредит?

Посещавайки онлайн магазина tehnomix.bg имате възможност за избор на огромна гама от различни влагоабсорбатори и да поръчате на кредит с много изгодни и гъвкави условия. Предварително можете да изберете периода за изплащане и да видите месечната вноска, както и показателите ГЛП и ГПР.  Отделно получавате възможност да видите и крайната сума за внасяне с начислената върху нея лихва.

 

Избирате дори и от услугите на коя кредитна институция да се възползвате. И това не е всичко! Още преди да поръчате, можете да изчислите чрез специалния калкулатор, ако направите определена първоначална вноска, колко ще Ви бъдат останалите месечни вноски за различните периоди на изплащане и т.н. Определено получавате пълна прозрачност за целия процес! Убедете се сами, като направите своя избор.

 

Популярни търсения: Обезвлажнители, за баня