Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

OLED Телевизори

Филтри

38 продукт(а)

на страница
Филтри

38 продукт(а)

на страница

Какво е OLED?

OLED телевизори Philips е следващото поколение технология за телевизори. За разлика от обикновените LED телевизори OLED не се нуждае от подсветка. Всеки пиксел генерира своите собствени цвят и светлина – а когато са изключени, са черни. Напълно черни. С по-дълбоки черни тонове получавате по-добри цветове и впечатляващ контраст, който ви позволява да се наслаждавате на най-чистата, най-реалистичната картина, създадена от телевизор Philips досега.

Перфектни черни тонове

Най-дълбоката картина и най-добрият контраст

OLED телевизорите на Philips са в състояние напълно да изключат или приглушат отделни пиксели на екрана, за да създадат идеалния черен цвят с ненадминат контраст. А с пълен контрол на светлината във всеки пиксел няма процеждане на светлина от близки пиксели – така че ще се наслаждавате на перфектна картина с абсолютни черни тонове.

По-широк цветови спектър

Най-наситените цветове на екрана

Новите OLED телевизори на Philips разполагат с нашия най-широк цветови спектър досега, тъй като могат да извеждат 99% от цветовото пространство DCI-P3. А с повече от осем милиона независими пиксела, работещи в перфектен синхрон, вашата картина оживява със забележително точни цветове, подсилени допълнително от чисто черния фон.

Perfect motion

Всеки детайл, възможно по-истински

С перфектната си рязкост при движение OLED телевизорът Philips пресъздава на екрана най-плавните и възможно най-естествени движения и при невероятни скорости. Така че без значение колко бързо е действието или колко наситен екшънът, няма да изпуснете нито един детайл със светкавично бързата картина.

По-широк зрителен ъгъл

Отлична картина за всичко

Изведнъж целият ви хол се превърна в най-доброто място за гледане в къщата. С нашите най-широки зрителни ъгли до момента OLED телевизорите на Philips Ви позволяват да се насладите на идеалните им цветове и контраст от повече места, без да правите компромиси с качеството на картината.

OLED и Ambilight: превъзходната комбинация

Единствено OLED телевизорите на Philips съчетават невероятно качество на картината с идеално настроено околно осветление. Изживейте невероятни цветове на екрана, по стените и в цялата ви стая. С разнообразна селекция от модели Ambilight всеки път получавате майсторски подобрено зрително изживяване за истинска атмосфера при филми или вечер за игри.

OLED и P5: идеално качество на картината

Представяме Ви системата за качество на картината Philips P5. По цифров път тя оптимизира всичко, което гледате, като значително увеличава обработващата мощност на картината на Вашия телевизор с невероятните 50%. Вие ще се насладите на най-дълбокото черно, най-яркото бяло, наситени цветове и нашата най-плавна, изключително рязка картина – всеки път и от всеки един източник. В съчетание с революционния OLED дисплей, три десетилетия опит в обработката на картини и уникалните алгоритми OLED телевизорът на Philips и P5 задават нов стандарт в съвършен източник, остротата, цветовете, контраста и движението.

OLED и нашият Perfect Pixel UHD Engine: улавя реалността.

Нашата система за подобряване на картината Perfect Pixel UHD цифрово оптимизира вашето съдържание, за да пресъздава картини с невероятен детайл и дълбочина и удивителна рязкост – всеки път и от всеки един източник. Комбинирано с новаторския OLED дисплей, три десетилетия опит в обработването на картини и уникални алгоритми, OLED телевизорът Philips поставя нови стандарти за рязкост, контраст, движения и цвят.

Полулярни търсения: олед