Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Бойлери

Филтри

Продукти 1-80 от 181

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 181

Страница
на страница

Бойлери

Електрическият бойлер е съвременният уред, който снабдява домакинството с гореща вода за миене, къпане, пране и т.н. Съществуват обаче някои нюанси при избора, които е необходимо да вземем под внимание при покупката и сега ще ги разгледаме.

 

Икономични ли са?

Консумацията на електричество от самия прибор зависи от мощността на нагревателя в него. Колкото последния е по-мощен, толкова повече електричество ще консумира за единица време. Тук обаче ни очаква един допълнителен плюс, спомагащ за задържането на температурата на водата и пестенето на електричество - допълнителната изолация на водосъдържателя. Така, термостата по-рядко се включва и съответно пести средства.

 

Обикновено, мощността на нагревателния елемент е около 2kW или 3kW. Това беше важен момент по време на избора. Тук следва да вметнем, че преди да вземете подобен електроуред, е нужно специалист да определи, дали електрическата Ви инсталация ще може да издържи на натоварването.

 

Характеристики

  1. Първият от важните параметри е обема на водосъдържателя, определящ колко топла вода ще можем да изразходим с едно затопляне. Много хора при подбора се ръководят от мисълта “колкото повече, толкова повече”, но често грешат, защото многото литра течност по-бявно се загряват, а сметките за ток са по-високи. Обикновено 80L са напълно достатъчни за 3 членно семейство да се изкъпят един след друг.
  2. Формата и разположението са важни, особено при тесните пространства. Съществуват два вида форми: цилиндрични и квадратни. Първите са най-предпочитани, именно защото заемат по-малко пространство в помещението. Предлагат се също и за вертикален или хоризонтален монтаж. Ако помещението е ниско но широко, тогава вторият вариант е по-подходящия, но ако височината е по-голяма от ширината, вертикалният е за Вас.
  3. Размерите не са маловажен показател, особено в ограничената по големина баня. Преди да отидете в магазина, Вие вече би следвало да сте предвидили мястото за бъдещия бойлер. Размерите му също трябва да ги знаете, защото си представете ситуацията, получавате уреда и той е по-голям от предвиденото за него пространство! Ако мястото е твърде ограничено, но Вие искате да притежавате по-обемен вариант, то той може да се монтира и извън помещението: например в съседното.

 

Защо да се доверите на ТЕХНО МИКС при избора на бойлер?

Приборите в онлайн магазина tehnomix.bg са чисто нови, с гаранция и на евтини цени, а произходът им напълно ясен. Погрижили сме се също в описанието на всеки продукт да въведем изчерпателен списък от технически характеристики, така че предварително да се запознаете с тях в подробности и да вземете информирано решение за покупка.

 

Ако обаче възникнат колебания и не успявате да направите точна преценка, винаги в работни дни се обръщайте към експертите ни. Те с допълнителни въпроси ще Ви помогнат да стигнете до конкретно решение, така че доверете ни се! Ние сме на линия и Ви очакваме!

 

Популярни търсения: 30 литра, 60 л, 100 л, 120 литров, неръждаеми, енергоспестяващи, промоции, неръждавейки, бързонагряващи, марки