Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212, 0884839348 или Viber

Отопление за баня, печки

Филтри

17 продукт(а)

на страница
 1. Печка за баня TESY HL 246 VB W
  Печка за баня TESY HL 246 VB W
  ПЦД 134,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 109,00 лв. Разлика 25,00 лв.
 2. Конвектор за баня ATLANTIC TELIA 1000+800 W
  Конвектор за баня ATLANTIC TELIA 1000+800 W
  ПЦД 429,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 379,00 лв. Разлика 50,00 лв.
 3. Конвектор за баня ATLANTIC Kea white
  Конвектор за баня ATLANTIC Kea white
  ПЦД 699,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 629,00 лв. Разлика 70,00 лв.
 4. Печка за баня TESY HL 243 VB W
  Печка за баня TESY HL 243 VB W
  ПЦД 135,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 125,00 лв. Разлика 10,00 лв.
Филтри

17 продукт(а)

на страница

Отопление за баня

Комфортната температура в банята е от изключително важно значение за удоволствието от престоя в нея. За целта е нужно да бъде предвиден подходящият отоплителен уред и сега подробно ще Ви запознаем с нашите предложения.

 

Безопасни ли са?

Всички отоплителни тела са с IP24 степен на защита, непозволяваща проникване на влага във вътрешността на уреда. Въпреки че са влагоустойчиви, те не бива да бъдат подлагани на директно обливане с вода. Последното е наложително на първо място за Вашата лична безопасност и на второ за запазване на нормалната работоспособност.

 

Какви защити имат?

Печките за баня са оборудвани с допълнителни защити от прегряване и замръзване, позволяващи на уредите при определени неблагоприятни условия, да запазят работоспособността си. Това допълнително удължава техния експлоатационен период. За по-голяма надеждност е препоръчително захранващите проводници да са с нужното за съответната мощност сечение, за да издържат на натоварването и добре да са защитени от влагата.

 

Препоръчва се също, пред отоплителя поне на един метър от него да няма леснозапалителни неща, за предотвратяване на нежелани последствия от възникване на пожари. Това важи особено за кварцовите тела.

 

Спецификации

Основната спецификация, на която трябва да обърнем внимание при избора е мощността. Повечето подобни аналози са с мощност 2000W, което приблизително е достатъчно за отоплението на 15 м2 помещение. Разбира се, повечето имат и превключвател, позволяващ използването на половината от капацитета на прибора, при по-меки външни климатични условия.

 

Излъчваният шум по време на работа е около 50 dB. Това особено важи за вентилаторните модели. Ако липсва вентилатор, генерираният шум е значително по-малък, а дори понякога граничи с пълна безшумност.

 

Какви печки за баня да изберете?

Имате избор от кварцови или вентилаторни електрически влагоустойчиви стенни печки. Те са енергоспестяващи, поради наличието в тях на специален терморегулатор, автоматично включващ/изключващ прибора за поддръжка на еднаква температура в помещението.

 

Те също са със съвременни дизайни, вписващи се във всеки санитарен кът, а монтажът им е изключително опростен. Той може да се извърши и от човек, не притежаващ специални умения. Преди да пристъпите към подбора, определете мястото на разположение и вземете максималните му размери. Сравнете ги с тези на новия Ви прибор.

 

Защо да купите от ТЕХНО МИКС?

Защото в онлайн магазин tehnomix.bg Ви предлагаме защитени и икономични, но дълготрайни отоплителни тела, които ако се използват според препоръките на производителя, ще Ви служат дълги години. Нашите предимства пред конкурентите са значителни. Ето част от тях:

 

 • професионален екип за обслужване на клиентите;
 • иновативен и лесен за навигация и пазаруване сайт;
 • само нови стоки с гаранция;
 • най-достъпни цени в бранша;
 • редовни промо-кампании и отстъпки.

 

Прочетохте само малка част от предимствата ни, така че заповядайте и при нужда задължително ни потърсете.

Очакваме Ви!