За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон 0882267626; Телефон 0886071212; Телефон 0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон 0886317571или на Viber

Отопление за баня, печки

Филтри

33 продукт(а)

на страница
Филтри

33 продукт(а)

на страница

Какво по-хубаво от това да имате възможността да влезете в топла и уютна баня, където да се насладите на дълъг и отпускащ душ, особено през хладните зимни месеци. С отоплението за баня, което предлагаме, ще имате възможност да направите именно това.

При нас ще намерите всичко, от което се нуждаете – от компактни варианти, идеални за малки бани, до по-големи печки с по-висока мощност, подходящи за по-просторни помещения.

Какви печки за баня предлагаме в tehnomix.bg?

Банята е едно от най-използваните помещения във всеки дом. Затова е важно уредите, които са разположени там, да са качествени и безопасни за използване, без да се повлияват лесно от вода и пара.

Ето какви продукти може да намерите при нас:

  • стенен отоплител – тези конвектори за баня са много практични, защото са ефективни, но същевременно не заемат излишно място от помещението, благодарение на прибрания си стенен монтаж. Те са безопасни и имат вградени сензори за защита. Повечето модели разполагат и със стойки за хавлии. 
  • акумулиращи печки – акумулиращите печки от серията са още по-ефективни, благодарение на повърхността си от кварцови частици, която извършва топлоотделяне чрез лъчисти сигнали;
  • ел. лира – това е стандартният вариант за отопление. Отоплява голяма площ, но същевременно с това е енергийно ефективна, като загрява бързо и гарантира максимален уют. Безопасно затопля кърпите и хавлиите и има IP44 режим на влагоустойчивост;
  • печки – в нашия сайт ще срещнете три модела на Теси, от които може да избирате. Всички те са със стенен монтаж, но се различават от лирите и конвекторите по своята функционалност и дизайн. Предложенията са с LCD дисплей за по-лесно управление и с множество други функции, като “отворен прозорец”, защита от прегряване, замръзване и при контакт с водни пръски. Подобно на горните модели, уредът Теси QH04 работи с кварцови нагревателни елементи.

Погрижили сме се всички продукти от серията да се предлагат на евтини цени, за да са достъпни за нашите клиенти. Те идват с гаранционен период, който е изписан поотделно за всеки модел, в описанието на продукта.

Защо печките на Техномикс са най-добрият избор?

Печките за баня, предлагани в сайта ни, са проектирани така, че да създават максимален комфорт.

Уредите са енергийно ефективни, като по този начин може да се наслаждавате на удобството от предварителното затопляне на помещението, без това да влияе на сметките ви за ток.

Предложенията в асортимента ни имат множество допълнителни функции, като термостати, таймери и опция за отложен старт, електрически сензори за движение и вентилатори за по-бързо разнасяне на топлината. Някои модели работят и с технология за разпръскване на инфрачервени лъчи, за осигуряване на уютна и безопасна атмосфера.

Предлагат се в различни дизайни, така че да изберете най-елегантното попълнение, съответстващо с цялостния стил на обзавеждането в дома ви.