Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Пасатори

Филтри

44 продукт(а)

на страница
Филтри

44 продукт(а)

на страница

Разбиването на определени хранителни продукти, често изисква употребата на специализиран кухненски уред, който да направи сместа пухкава и хомогенна. И тук на помощ идват пасаторите! Сега обаче ще узнаем как да изберем правилния и различията му с блендера. Ще поговорим и за други специфики, като SpeedTouch режима за управление и правилната поддръжка.

Как да изберем пасатор?

Когато правим избора на идеалния прибор, трябва да обърнем внимание на следните особености:

  • мощност - за разбиването на поставените в купата храни е нужна определена мощност на вградения електродвигател. Съвременните решения се предлагат с показател от 100 до 800 вата, а експертите препоръчват за домашна употреба 500 вата;
  • брой на скоростите - от оборотите на въртене зависи времето за изпълнение на една или друга задача. Също, в зависимост от изискването, скоростният режим е различен. В настоящите предложение са достъпни от 2 до 16 скорости. Колкото повече, толкова по-добре;
  • брой на приставките - от количеството им в комплекта зависят и възможностите за приложение на прибора. Колкото те са повече, толкова по-добре;
  • допълнителни параметри - това може да е например автоматичното блокиране, ако уредът е сглобен неправилно. Така ще се избегнат определени щети, а дори и изгаряне на електродвигателя.

Пасатори Бош и пасатори Braun са често предпочитани от клиентите ни. Въпреки това ние предлагаме и голямо разнообразие от други производители, така че имате възможност да намерите точно това, което търсите. 

Каква е разликата между блендер и пасатор?

Разликата се състои в това, че първият обикновено е стационарен и с пристигаща в комплекта му купа, на дъното на която стои ножа, режещ продуктите. Той е по-обемистият от двете и заема повече място. Не се държи с ръката и е удобен за разбъркването на шейкове, коктейли, за разбиване на лед и т.н.

Вторият, наричан още “потопяем”, от своя страна е по-компактното и мобилно устройство, държащо се с ръка и насочващо се по Ваше усмотрение в купата. Той е издължен и в края му се поставя съответната приставка за пасиране. И двете са високооборотни и в никакъв случай не бива да доближавате ръцете си до ножа, когато той се върти.

Подходящи ли са за съдомиялна машина

Тъй като са електрически, тези кухненски устройства не са подходящи за поставяне в съдомиялната машина, защото водата ще ги повреди. За измиването им е достатъчно напълването на висок съд с хладка вода и изсипването на доза почистващ препарат в нея. Включете някакъв режим на въртене и изчакайте няколко секунди. Сега изплакнете и ако се налага, повторете процеса.

Какво представлява SpeedTouch

Технологията е изключително иновативна на пазара и Ви позволява докато работите с уреда, само при по-силното му стискане да увеличите мощността. Така съвсем интуитивно управлявате прибора, без да се налага да превключвате с пръст или да прекъсвате работата си с него. Просто, когато поискате да намалите силата на въртене, отпуснете малко захвата и готово.

В случай, че предпочитате за любимите си рецепти да вземете качествен кухненски електроприбор за пасиране, заповядайте в онлайн магазина на Техно микс, където цените са евтини, а качеството и гаранцията най-високите. Как сме го постигнали?! Като работим директно с брандовете и не използваме услугите на прекупвачите. Така напълно гарантираме, че предлагаме изгодни качествени стоки. Ако искате да се възползвате и Вие, посетете ни, а при нужда от помощ, свържете се с наш консултант.

Полулярни търсения: за плодове