Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Хладилници за вграждане с една врата

Филтри

50 продукт(а)

на страница
Филтри

50 продукт(а)

на страница

Ако приемем, че електроуредите за вграждане са предназначени за оптимална употреба на наличното ограничено пространство в кухнята, то значи се предлагат и подобни хладилници с една врата. По долу ще се спрем на разновидностите, значението на различните отделения и предимствата от наличието на LED осветление.

Видове хладилници за вграждане с една врата

Обикновено се делят на еднокамерни и двукамерни, както и на напълно и частично вградени. Еднокамерните модели нямат допълнителен фризер и се поставят в шкаф или под плот, така че напълно органично се вписват в кухненския интериор.

Двукамерните решения от своя страна имат допълнителен фризер и обичайна камера, интегрирани в шкаф без да се виждат, докато вратата им не бъде отворена. Сред двукамерните решения съществуват и модели с допълнително регулируема Bio Fresh камера. Тя позволява определянето на влажността и температурата в отделението, поради което има способността да запазва свежестта на хранителните продукти три пъти по-дълго. 

Популярен избор сред потребителите са хладилници Бош, Miele, Neff, Gorenje, Electrolux. 

Наличие на LED осветление

Светодиодното осветление има някои неоспорими предимства пред конвенционалното такова. Ето някои от тях:

  • Консумираната електроенергия е значително по-малко и спомага за намаляване на общото потребление на електроенергия от уреда;
  • Помага ни по-добре да виждаме съдържанието, осветявайки цялото хладилно пространство във вътрешността;
  • Светлината е доста по-бяла и приятна от жълтеникавата, излъчвана от обикновените крушки с нажежаема жичка;
  • LED диодите се характеризират със значително по-дълъг експлоатационен живот от обичайните аналози - 50 000 часа, което е около 7,5 години при 18 часова дневна работа;
  • Диодните осветителни тела почти не излъчват топлина и по никакъв начин не вредят на съхраняваните във вътрешността на уреда продукти;
  • Позволяват възможно най-оптималното използване на вътрешното пространство, защото са значително по-миниатюрни по размер от конвенционалните аналози.

Хладилни отделения

Те са предназначени за поддържане на различно температурно ниво - охладени или замразени. В първия случаи се поддържа положителна температура от +2 до +8°С. Тук обикновено съдържанието се поддържа охладено, с което му се удължава периода на съхранение.

При дълбоко замразяване, температурата е от -6 до -12°С и при тези условия, хранителните елементи се запазват изключително дълго време, без да се развалят.

Ако сте в търсене на подобно кухненско оборудване, заповядайте онлайн на Техно Микс, където цените са най-евтините, а качеството най-високото, поради съдружието ни с разработчиците. Разгледайте и предложенията ни за хладилни витрини за вино и хладилници с фризерПолучавате наистина качествени продукти, без имитации и фалшификати. Отделно получавате дългогодишно гаранционно обслужване и възможност за безплатна консултация с експерт относно правилния избор. Очакваме Ви!