Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Кафе

Филтри

26 продукт(а)

на страница
Филтри

26 продукт(а)

на страница

Всички знаем, че в момента на пазара съществуват различни видове кафе, всяко от които е със своя индивидуален вкус и въздействие. Нека разгледаме предлаганите в Техно микс разновидности и за кои апарати са подходящи.

Какви марки кафе ще видите в сайта

При нас ще откриете значително разнообразие от модели и марки на известните и доказали се производители, като Pasqualini, Dolce Vita, Kimbo и т.н. Всички те са смлени или на зърна, а точните пропорции между отделните видове, създава една невероятна и ободряваща сутрешна напитка. Те се предлагат в отделни грамажи и са изготвени от изброените по-горе производители.

Dolce Vita например се произвеждат от италианската компания Gloria SpA, специализирана в производството на различни миксове от отделните сортове и доставя продукти на международния пазар. Тя оперира от 1972 г., доставяйки както сурови, така и печени изделия.

Kimbo е търговска марка, принадлежаща на италианската компания Café de Brasil. Тя е на пазара от 1950 г и към днешна дата доставя десетки индивидуални миксове за достигане на невероятни вкусови качества. Вече се ползва с голямо доверие сред верните й фенове и предлага огромно разнообразие.

За кои апарати са подходящи различните видове

Те могат да се използват както при еспресо кафемашините, така и при шварц вариантите или капсулните модели. Като изключим последните, дозираме според описанието на опаковката и поставяме нужното количество вода в резервоара. Могат дори да се използват и в обикновените гейзерни кафеварки, където водата на база създалото се налягане от кипенето преминава през цедката и навлиза в горната част на съда. Точно там се образува и енергийната напитка, след което е готова за консумация.

Разбира се, за последния случай трябва да вземем по-едросмлян материал, за да е възможно преминаването на водата на естествен принцип. В останалите случаи се използват по-фино смлените варианти за по-наситен вкус и каймак. В капсулните машини, дозировката е направена още на фабрично ниво, а ние просто поставяме капсулата в машината и натискаме копчето за старт.

За да закупите качествено кафе на зърна или смляно, можете да го направите онлайн от Техно микс на невероятно достъпни цени и с:

  • най-доброто обслужване, извършващо се от екип специалисти с дългогодишен практически и теоретичен опит;
  • достатъчно разнообразие, отговарящо на конкретните Ви предпочитания;
  • истински реален произход, защото всеки от продуктите в магазина пристига директно от производителя;
  • лесна за навигация и пазаруване уеб-платформа, без нужда от регистрации и оставяне на лични данни;
  • бързи доставки до посочен адрес или до офис на куриерската фирма.

Ако искате да се възползвате, просто ни посетете и при нужда от помощ ни потърсете. Очакваме Ви!