Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Хладилници за вграждане с фризер

Филтри

52 продукт(а)

на страница
Филтри

52 продукт(а)

на страница

Дълбокото замразяване на хранителните продукти може значително да увеличи техният срока на годност до около година. За целта обаче е нужна покупката на хладилник за вграждане с фризер, който да осигури нужните условия за това. Сега ще разберем как да направим правилния избор.

Какво трябва да знаем при избор на хладилник за вграждане с фризер

Съществуват три основни особености, на които да обърнем внимание, когато отидем в магазина:

  1. Броят на камерите - те са една или две. Първият вариант е подходящ ако не използвате фризера често и Ви е нужен малък по обем вариант. Вторият предполага странично фризерно отделение, предоставящо допълнително удобство за съхранение на по-голямо количество продукти.
  2. Броят на компресорите - те са също 1 или 2 на брой за всяка от камерите. Също така, във втория случай, всеки от компресорите изпълнява определена задача и те не са толкова натоварени колкото ако е само един.
  3. Производител - при нас ще откриете хладилник с фризер Gorenje, Miele,Indesit, Whirlpool, хладилник с фризер Aeg.
  4. Налични системи за размразяване:
  • Ръчно - почти вече не се използва, но то представлява изключването на уреда от електричеството и изчакване за разтопяването на скрежта във вътрешността му.
  • Капково размразяване, работещо на принципа на изключване на компресора в периодите, когато изпарителя се обледени.
  • No Frost е автоматична система, при наличието на която не е необходимо размразяване. В случая, влагата се отстранява чрез изпаряване, поради принудителното циркулиране във вътрешността на въздушен поток.

Размери

Точните размери са важни, защото те трябва да се съобразят с предвиденото място, без значение дали става дума за шкаф или пространство между шкафовете. Показателите при отделните модели могат да варират, но те се движат в границите от 82 см за височината, 60 см за широчината и дълбочина от около 55 до 57 см. Обикновено, височината варира според вместимостта на вътрешното отделение.

Начин на вграждане

Процесът има своите тънкости и за това е по-добре самата процедура по инсталацията да се възложи на специалист. Една от тези тънкости е например предвиждането на 5 см разстояние отгоре и отдолу за циркулация на въздуха. Всяка грешка в монтажа ще доведе до отказ от гаранционно обслужване и в крайна сметка, решението да спестите малка сума пари всъщност ще доведе до похарчването на по-голяма за отстраняване на възникналата по-късно повреда.

Управление

Съществуват три типа управление:

  1. Електронно - дисплеят може да бъде както сензорен, така и бутонен, но и в двата случая върху него се отразяват всички показатели за работата на прибора.
  2. Механичен или полуавтоматичен - повечето от параметрите уредът си ги задава самостоятелно, но някои показатели се регулират според нуждите на потребителя.
  3. Ръчно - самостоятелно се настройва температурния режим.

За да получите максимално качествени хладилник с фризер или двукрилни хладилници с дълга гаранция, заповядайте онлайн на Техно Микс, където екипите ни Ви очакват и с радост ще помогнат да направите най-добрия избор. Цените в нашия търговски обект изцяло са съобразени с високото качество на продуктите ни и залагайки на нас, Вие получавате достъпни решения с дългогодишно гаранционно обслужване от производителите.