За бързи поръчки на GSM или viber0886959605; viber0884839348; viber0886071212; viber0886317571

QLED телевизори

Филтри

22 продукт(а)

на страница
Филтри

22 продукт(а)

на страница

QLED телевизорите се появиха съвсем наскоро, но въпреки това бързо завладяха пазара и спечелиха симпатиите на потребителите. Те осигуряват красива, ярка и наситена картина, способна да Ви потопи в сцената и да Ви предостави максимално изживяване в домашни условия. Нека обаче видим какво е характерното за тези устройства и какви видове телевизори има.

Какво е QLED телевизор?

Обозначението всъщност си има много просто обяснение - Q идва от “quantum dots”, означаващо “квантови точки”, а LED - от “light-emitting diode” или дисплей със светодиодна подсветка, но с по-нова технология за производство на матриците. От своя страна, квантовите точки представляват нанокристали способни да светят в различен цвят (червен, зелен и син. Всички те сформират останалите цветови нюанси).

Характерното за TV-приемниците, оборудвани с такава матрица е наличието на изключително ярка и наситена картина и точно цветопредаване с голям обхват. В обичайните LED-TV има един голям недостатък и той се изразява в способността да се губят някои детайли в най-ярката и най-тъмната част от изображението. Това при QLED вече го няма и всички, дори и най-малките детайли вече са видими и забележими.

Какви са характеристиките?

Доста спорове се водят около QLED и дали тя е по-добрата технология от OLED, имайки предвид, че и двете са базирани на пиксели, всеки от които самостоятелно излъчва светлина. Проблемът обаче е, че в съвременните настоящи телевизори, те не излъчват светлина, а се нуждаят от отделно задно фоново осветление, подобно на LCD. Разликата е, че QLED, все пак е с повишена яркост и подобрено цветопредаване.

Samsung към момента я използва доста активно в своите телевизионни приемници, но все още няма независими тестове, доказващи коя от двете разработки е по-добрата. Все пак, с времето се надяваме, че недостатъците ще бъда отстранени и на изхода ще получим една наистина жива картина с перфектно черно.

Защо да купя от Техно Микс?

Защото в онлайн магазина ще откриете само най-новите и актуални модели QLED телевизор Samsung с най-добрите цени и:

  • дългогодишно гаранционно обслужване;
  • възможно най-изгодните лизингови схеми;
  • винаги професионално обслужване;
  • лесен за навигиране и пазаруване сайт, дори и през мобилни устройства с малки екрани;
  • тестов период за изпробване на покупката и при желание за връщане, срещу възстановяване на парите;
  • опция за тест и преглед преди плащане;
  • регулярни промоционални кампании;
  • възможност за онлайн решаване на възникнали спорове и т.н.

Заповядайте в онлайн магазина, разгледайте предложенията ни и в случай на въпроси или нужда от съдействие при покупките, веднага се свържете с наш консултант, който ще помогне. Очакваме Ви!