Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Преси за коса

Филтри

35 продукт(а)

на страница
Филтри

35 продукт(а)

на страница

Вероятно Ви е направило впечатление, че природно къдравите жени в повечето случаи имат желанието да притежават права коса, а пък другите - обратното. Ето защо, днес ще се спрем на пресите за изправяне и къдрене. Някои от популярните марки, които ще откриете в тази категория са преси за коса Valera, Philips, Dyson и други. Ще видим как да изберем правилната и защо покритието е толкова важно.

Какво трябва да знаем при избор на преса за коса

Имайки вид на голяма щипка, съставена от две плоски челюсти, чрез този прибор се защипва кичура и под въздействието на определена температура, той за секунди се изправя и от къдрицата не остава нищо. В устройството на уреда е предвиден нагревателен елемент, контролиран от термостат, поддържащ зададените предварително стойности. Така се избягва прегаряне на косъма и запазване на неговия блясък и мекота.

За да направим правилния избор е необходимо да се запознаем с различните видове:

  • стандартни - принципът им беше разгледан по-горе, така че няма да се спираме пак, но ще споменем, че значение имат нагревателните плочи, за което ще стане дума по-долу;
  • парни - поради по-ниското си термично въздействие, те не увреждат косата, но пък и не са много ефективни. В едната част са разположени няколко един до друг отвора, през които излиза водна пара;
  • мултистайлери - позволява поставянето и премахването на различни приставки за извършване на отделни функции. Те осигуряват както изправяне, така и къдрене.

От какво значение е вида на покритието

Крайният резултат и неговата дълготрайност зависят именно от материала. То може да бъде метално, но и доста вредно, поради неравномерното нагряване и концентриране на топлината в една област повече от друга - не се препоръчва за честа употреба. При керамичното обаче нещата стоят по съвсем различен начин. Тук температурата равномерно се разпределя по цялата нагревателна площ и това я прави значително по-нежна към косъма.

Вероятно с горните два примера успяхме да Ви помогнем да разберете значението на покритието. Важен е материалът, от който са изработени и равномерността на температурното разпределение между тях.

Функция ThermoGuard

Функцията се грижи температурата на нагряване да не превиши 200 градуса по Целзий и да се избегне прекомерно изгаряне. Всъщност, опцията осигурява плавното загряване, като през кратки интервали от време добавя по 5 градуса и изчаква. Процесът се повтаря до достигане на посочената термична стойност и я поддържа на същото ниво.

За да се възползвате и Вие от подобна функционалност, посетете ни онлайн в Техно микс и тук ще откриете нужното разнообразие за да сравните възможностите и да прецените кой от тях би бил най-подходящ. Ако не успявате да направите конкретен подбор или изпитвате колебания, свържете се с наш колега и той ще Ви помогне на база нуждите Ви. Всички стоки в каталога са чисто нови и оригинални на съответните марки. Например цени на Philips преси за коса са сред най-достъпните, защото сътрудничим тясно с производителите. Очакваме Ви!

Полулярни търсения: професионални