Поради огромния брой заявки, към момента обработката отнема около 10 дни.

Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212, 0884839348 или Viber

Хоризонтални бойлери

Филтри

28 продукт(а)

на страница
 1. Бойлер BOSCH Tronic TR1000T 80 HB 7736506094
  Бойлер BOSCH Tronic TR1000T 80 HB 7736506094
  ПЦД 379,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 339,00 лв. Разлика 40,00 лв.
 2. Бойлер ATLANTIC O´Pro+ 80 л.
  Бойлер ATLANTIC O´Pro+ 80 л.
  ПЦД 349,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 315,00 лв. Разлика 34,00 лв.
Филтри

28 продукт(а)

на страница

В случай, че банята Ви е със значително ограничено вертикално пространство и всеки сантиметър е ценен, най-подходящото решение, за да имате топла вода е закупуването на хоризонтален бойлер. Защо и какви са предимствата му ще разберем още сега.

хоризонтални бойлери

Предимства

Хоризонталните електрически бойлери са оборудвани с някои значителни предимства, правещи ги незаменими прибори във всяка компактна баня:

 • удобен е за инсталация, дори и в ниши защото спокойно може да се прихване от двама човека;
 • висококачествените решения са изработени от неръждаема стомана, което го прави устойчиви на корозия и въздействие от страна на влагата;
 • употребата на качествена топлоизолация дълго време съхранява температурата на водата и уреда се включва по-рядко, с което пести електроенергия;
 • притежават специален термостат, следящ температурните показатели на течността във водосъдържателя и ги поддържа в зададените стойности.

Съществуват разбира се и варианти, отличаващи се по своите размери и обем на водосъдържателя - предлагат се например 50, 80, 100 литра и т.н.

Производители

Хоризонталните бойлери са продукт, който е с постоянно повишено търсене сред всички слоеве на населението. Ето защо, с производството на подобни електроуреди се занимават доста компании. Между разнообразието обаче могат лесно да се отличат лидерите, като Ariston, Tesy и Atlantic.

Ariston е италианска организация, произвеждаща само висококачествени, надеждни, функционални и разнообразни продукти. Този разработчик създава уреди за отопление на вода с обем от 10 до 150 литра. Те са предназначени за домашна употреба и могат да притежават два вида контрол: механични и електронни. Тяхната мощност варира в рамките на 2-3 kW.

Българският производител на битови електроуреди Tesy стана известен едва през 1990 г. Към днешна дата, служителите на компанията наброяват около 470 души, а в гамата си от водонагреватели за дома, притежава модели до 150 литра.

Всички нагреватели на бранда Atlantic се отличават с лесното си и интуитивно управление, а използваните технологии, позволяват значително спестяване на електроенергия, без загуби. Скоростта на нагряване се осигурява от оригинално фирмено оборудване, а дълготрайността - от иновативните патенти на компанията.

Защо да изберете онлайн магазин за електроуреди ТЕХНО МИКС?

Защото на сайта tehnomix.bg ще откриете само нови и висококачествени електрически прибори за дома на атрактивни цени и с дълга гаранция. Също предлагаме и повишено разнообразие във всяка категория, за да получи клиента по-широк спектър за избор, а в случай на възникнали допълнителни въпроси или затруднения, нашите експерти са на линия, за да съдействат. Потърсете ни, очакваме Ви!

Полулярни търсения: добри