Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Хоризонтални бойлери

Филтри

26 продукт(а)

на страница
Филтри

26 продукт(а)

на страница

В случай, че банята Ви е със значително ограничено вертикално пространство и всеки сантиметър е ценен, най-подходящото решение, за да имате топла вода е закупуването на хоризонтален бойлер. Защо и какви са предимствата му ще разберем още сега.

Предимства

Хоризонталните електрически бойлери са оборудвани с някои значителни предимства, правещи ги незаменими прибори във всяка компактна баня:

  • удобен е за инсталация, дори и в ниши защото спокойно може да се прихване от двама човека;
  • висококачествените решения са изработени от неръждаема стомана, което го прави устойчиви на корозия и въздействие от страна на влагата;
  • употребата на качествена топлоизолация дълго време съхранява температурата на водата и уреда се включва по-рядко, с което пести електроенергия;
  • притежават специален термостат, следящ температурните показатели на течността във водосъдържателя и ги поддържа в зададените стойности.

Съществуват разбира се и варианти, отличаващи се по своите размери и обем на водосъдържателя - предлагат се например 50, 80, 100 литра и т.н.

Производители

Хоризонталните бойлери са продукт, който е с постоянно повишено търсене сред всички слоеве на населението. Ето защо, с производството на подобни електроуреди се занимават доста компании. Между разнообразието обаче могат лесно да се отличат лидерите, като Ariston, Tesy и Atlantic.

Ariston е италианска организация, произвеждаща само висококачествени, надеждни, функционални и разнообразни продукти. Този разработчик създава уреди за отопление на вода с обем от 10 до 150 литра. Те са предназначени за домашна употреба и могат да притежават два вида контрол: механични и електронни. Тяхната мощност варира в рамките на 2-3 kW.

Българският производител на битови електроуреди Tesy стана известен едва през 1990 г. Към днешна дата, служителите на компанията наброяват около 470 души, а в гамата си от водонагреватели за дома, притежава модели до 150 литра.

Всички нагреватели на бранда Atlantic се отличават с лесното си и интуитивно управление, а използваните технологии, позволяват значително спестяване на електроенергия, без загуби. Скоростта на нагряване се осигурява от оригинално фирмено оборудване, а дълготрайността - от иновативните патенти на компанията.

Защо да изберете онлайн магазин за електроуреди ТЕХНО МИКС?

Защото на сайта tehnomix.bg ще откриете само нови и висококачествени електрически прибори за дома на атрактивни цени и с дълга гаранция. Също предлагаме и повишено разнообразие във всяка категория, за да получи клиента по-широк спектър за избор, а в случай на възникнали допълнителни въпроси или затруднения, нашите експерти са на линия, за да съдействат. Потърсете ни, очакваме Ви!

Полулярни търсения: добри