За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Шевни машини

Филтри

6 продукт(а)

на страница
 1. Шевна машина SINGER 2250 TRADITION
  Шевна машина SINGER 2250 TRADITION
  ПЦД 439,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 399,00 лв. Разлика 40,00 лв.
 2. Шевна машина SINGER PRELUDE 1408
  Шевна машина SINGER PRELUDE 1408
  ПЦД 369,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 339,00 лв. Разлика 30,00 лв.
 3. Шевна машина SINGER SMART II
  Шевна машина SINGER SMART II
  ПЦД 429,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 315,00 лв. Разлика 114,00 лв.
 4. Шевна машина SINGER M2405
  Шевна машина SINGER M2405
  ПЦД 389,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 319,00 лв. Разлика 70,00 лв.
Филтри

6 продукт(а)

на страница

Шевните машини не са много разпространени в домовете, защото за работата с тях се изискват специфични умения. Въпреки това обаче съществуват случаи, в които те са предпочитани и биха били много удобни за създаването на различни дрехи, покривки и т.н. Нека разгледаме предимствата им, техните разновидности и полезни характеристики.

Какви са предимствата при използването на шевни машини у дома?

Предимствата са в това, че винаги можете да упражнявате хобито си у дома по всяко време и да експериментирате с разнообразни кройки и видове шевове. Случайно ако скъсате дрехата си ще я зашиете веднага, без да се налага да ходите никъде. Тези устройства са изключително дълготрайни и не изискват почти никаква поддръжка от ваша страна.

Не заемат много място и винаги са готови за употреба, когато пожелаете или при нужда. Нужно е периодично да купувате отделните им консумативи (конци) и да смазвате механизмите им ако се налага. По-съвременните модели дори имат компоненти, позволяващи запаметяване на определени програми, с което не могат да се похвалят по-старите механични аналози.

Какви разновидности има?

Основно се делят на три вида, а именно:

 1. Електромеханични - характерното тук е че целият механизъм се задвижва от електродвигател, който се завърта при натискане на педала и спира при отпускането му. Характеризира се с относително ниска цена, но отстъпва по възможности на другите по-напреднали класове.
 2. Електронни - задвижването им е по аналогия на по-горните, но тук регулирането на скоростта и положението на иглата е по електронен път. Отрицателна тяхна черта е чувствителността им към колебанията на напрежението в електрическата мрежа.
 3. Компютърни - най-съвременните и функционални варианти, характеризиращи се с наличието на специален процесор в тях, осигуряващ възможности на ръба на фантазията. Тези уреди шият, бродират различни по вид тъкани, компютърният софтуер Ви позволява да изберете оптимална настройка и като цяло дейността с тях е значително по-комфортна и удобна в сравнение с предните две.

Характеристики

Съществуват две основни характеристики на шевните машини, а именно модели с вертикална и хоризонтална совалка. Първият тип са старите изобретени още през 1928 г., употребявани от бабите и дядовците ни. Това са класическите варианти, предлагащи изключително стандартна функционалност, без особени екстри. Те притежават механизъм, периодично нуждаещ се от смазване и поддръжка.

Тези с хоризонтална совалка обаче са по-съвременните продукти и се срещат при електронните или компютърни решения. Характеризират се с по-тихото си и удобно функциониране, без да изискват смазване, а просто периодичното им почистване от прахта.

Спецификации

 • Сред наличните в днешните модели функции, могат да се срещан такива, като:
 • С долно подаване на тъканта - за зашиването на различни по дебелина и структура тъкани;
 • Скорост на шиене - притежава специален регулатор за настройка на скоростта;
 • Регулиране на напрежението върху нишките;
 • Контрол над пробивната сила - при работа с по-плътна и дебела материя, натискът върху пробивната сила се увеличава автоматично;
 • Повдигане и отпускане на иглата - изпълнява се чрез определен бутон.

Какви продукти ще срещнете в категорията на сайта ни?

При нас можете да откриете професионални шевни машини с марка SINGER, като предлагаме 5 модела в бяло, всеки с разновидни функции. Имат между 4 и 8 метода за направа на шевове, разнотипни опции за минаване с тигели, изработка на илици и други. Шевните машини с марка Сингер са чудесно попълнение във вашия дом, понеже са малки, леки, изключително практични и същевременно многофункционални. Така без да заема много от мястото ви и да изисква дълъг и сложен процес на поддръжката, тези мини шевни машини са верен помощник в грижата за добрия домашен гардероб.

Другият артикул, който води класациите ни и се помещава в категорията на шевните машини, е машинка, извършваща пилинг за дрехи. Това е изключително компактен малък електрически уред, който чудесно се справя с премахването на топчета от дрехите от всякакъв вид материи. Без значение дали това са одеала, пуловери или панталони, след процедурата за премахване на мъха, те ще бъдат като нови. Машинката за пилинг на дрехи работи бързо и ефективно и се захранва от две обикновенни батерии. Топчетата най-често се образуват при продължително носене на облеклото, при неправилно пране, а понякога дори от само себе си, когато материята не е качествена. Те лесно могат да направят облеклото непривлекателно и негодно за употреба. Именно затова можете да използвате артикула, който ви предлагаме – за да вдъхнете живот на старите любими притежания.

Всички налични при нас продукти са изключително качествени и евтини, предлагащи се на ниски цени, а условията ни са едни от най-изгодните. В случай, че срещате проблеми при избора или имате нужда от допълнително пояснение, потърсете ни в онлайн магазина www.tehnomix.bg по някои от посочените варианти и консултантите ни с радост ще откликнат. Очакваме Ви!

Полулярни търсения: нови, на ток