Нови поръчки за София над 250 лв. на тел. 0888503109 или на Viber

Електрически печки

Филтри

3 продукт(а)

на страница
Филтри

3 продукт(а)

на страница

Малките домашни електрически печки са изключително предпочитани при обзавеждането на кухнята, защото те са многофункционални и удобни за готвене. Какви видове обаче ще откриете при нас и техните характеристики ще ги разгледаме по-подробно по-долу.

Електрически фурни с котлони

Какви видове електрически готварски печки ще видите?

В гамата ни сме Ви приготвили както различни по размер решения, така и модели с два или четири малки и големи котлона за готвене. Отделните предложения са със защитни капаци отгоре или без, а още имаме и модели тип раховец - ниски, но широки модели с фурна и странично разположени контролни превключватели.

Ел. печки

Отличавайки се по размери, това веднага рефлектира и върху вместимостта на фурната. В гамата ни ще откриете разновидности от 28 до 71 литра, според зависимост от броя на членовете в семейството. Колкото повече членове, толкова по-голяма вместимост ще е необходима. Предлагаме и разнообразие от производители - готварски печки Gorenje, Bosch, мини готварски печки Davoline и други. 

Мощност

По този показател, разнообразието също е доста обширно и то зависи от броя на нагревателните котлони и големината на фурната. Тоест, колкото нараства показателя за количеството и литража, толкова повече ще се увеличи и мощността на целия електроуред. А колкото е по-голям показателя, толкова повече натоварване ще оказва уреда върху електрическата инсталация и съответно консумацията на електроенергия ще нараства.

Разбира се, пълното натоварване е валидно, ако са включени едновременно всички нагревателни елементи, което се случва и се налага доста рядко. В описанието на предложенията ще откриете подробности около мощността на отделните зони за готвене.

Светлинни индикатори

Предназначени са да известяват готвещия кое е включено и кое не. Срещу всеки от механичните контролни превключватели има специален светлинен индикатор, който чрез светенето си, известява за активността на съответния елемент от уреда. Така по-лесно ще се ориентирате в активността на отделните нагревателни органи.

Характеристика на котлоните

Броят им може да се различава, но често в този вид те са два или четири. Също може да се отличават по своя енергиен клас, като в нашия случай са налични клас А и В. Както знаете, буквата А означава, че уреда е възможно най-икономичен, а с поредността надолу по азбуката, икономичността постепенно намалява.

Както вероятно забелязахте, имаме доста голяма гама от разновидности за всяко предпочитание и домакинство, така че ако искате да разгледате, заповядайте на сайта на Техно Микс. Ако изпитвате затруднения в избора или се нуждаете от разяснения, пишете ни. Предпочитайки нас, Ви очаква още:

  • достъпни цени на готварски печки и множество промоционални предложения за още по-изгодни покупки;
  • винаги адекватен екип от експерти за въпроси, предложения и съдействия при пазаруване;
  • лесен за работа сайт с подробни описания на всеки от продуктите, за да вземе клиента максимално информирано решение;
  • бързи доставки и продължително гаранционно обслужване, даващо спокойствие за надеждност и качество.


Ако изпитвате трудности при пазаруването или други въпроси относно предлаганите продукти онлайн, пишете ни или ни се обадете на посочените телефони и с радост ще помогнем. Очакваме Ви!