Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Тостери

Филтри

58 продукт(а)

на страница
Филтри

58 продукт(а)

на страница

Тостерите представляват кухненски електрически нагревателни прибори, предназначени за изпичане на две филийки хляб. Във вътрешността си, те имат нагряващи се до определена температура реотани. Какви видове сме Ви приготвили, лесни и безопасни ли са за използване, ще разберем по-долу.

Какви видове тостери ще намерите в сайта

В сайта ни ще откриете професионални и модели за домашна употреба, отличаващи се един от друг по своята мощност. Първите развиват по-висока температура за по-бързото изпичане, докато вторите са по-слаби. Всички те притежават автоматичен термостат, поддържащ предварително зададеното ниво на температурата.

Някои дори имат и допълнителна функционалност, като размразяване и затопляне, както и различни светлинни индикатори за обозначаване, че реотана е включен и т.н. Повечето дори са с вграден таймер, позволяващ нагласяването на определено време, а след изтичането му, приборът самостоятелно се изключва, а филийките чрез специален пружинен механизъм излизат отгоре и са удобни за изваждане.

Ще откриете и най-различни дизайни - от ретро Smeg тостери до иновативни и модерни модели. Достъпните цени на тостери Gorenje в комбинация с високото им качеството е добър вариант, ако се чудите какво да изберете. 

Лесна употреба

Обикновено отворите се намират в горната част и там се поставят резъните хляб, а с дръпването на механичния лост надолу, те “потъват” в уреда, където за определено време се подлагат на термична обработка. След процеса, уреда автоматично се изключва и избутва готовите за консумация резъни навън, така че да са удобни за изваждане с ръка. Някои модели дори предлагат сензори за правилно центриране за равномерно препичане.

Функции за безопасност

  • За да се предотврати изгарянето на кожата, докато прибора работи, е използвана специална вътрешна изолация, така че отвън стените да останат студени;
  • Всяко от предложенията ни е оборудвано с каучукови крачета, държащи уреда устойчиво върху повърхността на плота, без да позволяват подхлъзване и падане;
  • След завършване на работния си цикъл, устройството автоматично се самоизключва, спирайки излъчването на горещина, която може да изгори кожата при доближаване;
  • В отделни модели, контролните бутони са допълнително осветени за по-голяма безопасност при употреба в тъмното или недобре осветени зони от помещението.

Общи спецификации

Важно е когато правим избора, да съобразим някои технически особености, като например мощността. Колкото по-висока е тя, толкова по-бързо ще става изпичането. Стандартният показател в случая е от 700 до 1800W. За домашно използване са достатъчни 800-900W. Добър вариант е новозакупеното Ви устройство да притежава и настройваем термостат, регулиращ степента на препичане, ако членовете на семейството Ви имат различни предпочитания.

Присъствието на подвижна тавичка за събиране на трохите ще Ви позволи с едно движение да я почиствате.

Ако сте любител на качествените домашни кухненски електроприбори и обичате да хапвате хрупкави филийки хляб, заповядайте онлайн в Техно микс, където се предлагат множество евтини тостери на достъпни цени. Всички те са с гаранция за дълготрайност и притежават различна функционалност за да изберете най-подходящият според нуждите Ви вариант. В случай обаче, че се затруднявате, непременно се свържете с наш консултант и той със сигурност ще Ви помогне да направите най-добрата покупка. Очакваме Ви!

Популярни търсения: печене