Тостери

Тостери
1 2
1 2

Тостерите представляват кухненски електрически нагревателни прибори, предназначени за изпичане на две филийки хляб. Във вътрешността си, те имат нагряващи се до определена температура реотани. Какви видове сме Ви приготвили, лесни и безопасни ли са за използване, ще разберем по-долу.

Какви видове тостери ще намерите в сайта

В сайта ни ще откриете професионални и модели за домашна употреба, отличаващи се един от друг по своята мощност. Първите развиват по-висока температура за по-бързото изпичане, докато вторите са по-слаби. Всички те притежават автоматичен термостат, поддържащ предварително зададеното ниво на температурата.

Някои дори имат и допълнителна функционалност, като размразяване и затопляне, както и различни светлинни индикатори за обозначаване, че реотана е включен и т.н. Повечето дори са с вграден таймер, позволяващ нагласяването на определено време, а след изтичането му, приборът самостоятелно се изключва, а филийките чрез специален пружинен механизъм излизат отгоре и са удобни за изваждане.

Ще откриете и най-различни дизайни - от ретро Smeg тостери до иновативни и модерни модели. Достъпните цени на тостери Gorenje в комбинация с високото им качеството е добър вариант, ако се чудите какво да изберете. 

Лесна употреба

Обикновено отворите се намират в горната част и там се поставят резъните хляб, а с дръпването на механичния лост надолу, те “потъват” в уреда, където за определено време се подлагат на термична обработка. След процеса, уреда автоматично се изключва и избутва готовите за консумация резъни навън, така че да са удобни за изваждане с ръка. Някои модели дори предлагат сензори за правилно центриране за равномерно препичане.

Функции за безопасност

  • За да се предотврати изгарянето на кожата, докато прибора работи, е използвана специална вътрешна изолация, така че отвън стените да останат студени;
  • Всяко от предложенията ни е оборудвано с каучукови крачета, държащи уреда устойчиво върху повърхността на плота, без да позволяват подхлъзване и падане;
  • След завършване на работния си цикъл, устройството автоматично се самоизключва, спирайки излъчването на горещина, която може да изгори кожата при доближаване;
  • В отделни модели, контролните бутони са допълнително осветени за по-голяма безопасност при употреба в тъмното или недобре осветени зони от помещението.

Общи спецификации

Важно е когато правим избора, да съобразим някои технически особености, като например мощността. Колкото по-висока е тя, толкова по-бързо ще става изпичането. Стандартният показател в случая е от 700 до 1800W. За домашно използване са достатъчни 800-900W. Добър вариант е новозакупеното Ви устройство да притежава и настройваем термостат, регулиращ степента на препичане, ако членовете на семейството Ви имат различни предпочитания.

Присъствието на подвижна тавичка за събиране на трохите ще Ви позволи с едно движение да я почиствате.

Ако сте любител на качествените домашни кухненски електроприбори и обичате да хапвате хрупкави филийки хляб, заповядайте онлайн в Техно микс, където се предлагат множество евтини тостери на достъпни цени. Всички те са с гаранция за дълготрайност и притежават различна функционалност за да изберете най-подходящият според нуждите Ви вариант. В случай обаче, че се затруднявате, непременно се свържете с наш консултант и той със сигурност ще Ви помогне да направите най-добрата покупка. Очакваме Ви!