Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или на Viber

Виноохладители

Филтри

19 продукт(а)

на страница
Филтри

19 продукт(а)

на страница

Виното е много взискателно откъм условия за съхранение и за да запази вкусовите си качества се нуждае от специфични климатични показатели. За да бъдат подсигурени те, бяха създадени така наречените виноохладители със специфични възможности и показатели, подходящи за дълготрайното съхранение на качествата на напитката. Сега ще видим какво представляват тези уреди и техните спецификации, както и предлаганите охладители за вино Liebherr в Техно Микс решения.

Охладители за вино

Какво представляват витрините тип виноохладители?

Представляват специални хранилища, притежаващи специфични технологии, предназначени да поддържат нужната температура, във вътрешността, която да запази вкусовите качества на виното максимално дълго. Все пак има значение дали напитката ще се съхранява дълготрайно за нейното “узряване” или се пази за кратко, до нейното изчерпване в заведение например. И в двата случая температурните режими са различни и при избора е нужно да се има предвид.

На външен вид почти приличат на аналозите си за газирани напитки, но както вероятно стана ясно, тези са с различна функционалност и изисквания.

Технически спецификации

В случая голямо значение има охлаждащата технология:

  • Абсорбционни - в основата стои абсорбцията, където охлаждането се извършва на база множество химически процеси при нагряване на специален газ. Така, уредът се отличава с безшумност;
  • Компресорни - работи на същия принцип, като битовите хладилници, на базата на компресия и разширяване на газовете. Продуктите с подобно оборудване се разграничават с ниската си консумация;
  • Термоелектрически - работи с елемент на Пелтие с принцип на охлаждане от едната страна и загряване от другата. Отличава се с ниската си цена и малки размери, както и с липса на вибрации по време на работа.

Общ обем на витрините

Витрини за вино

Обемите значително се отличават и те се избират в зависимост от наличното количество вино. При нас обемите варират от решения с капацитет 12 до над 200 бутилки. Това са около 500 литра вместимост при най-обемистия вариант.

В случай на необходимост от избор и покупка на виноохладител, заповядайте при нас в онлайн магазин Техно Микс, където наш сътрудник с радост ще Ви помогне. Всички решения в гамата са направени от висококачествени материали. Предлагат се хладилници на ниски цени, с гаранция от производителя и с възможност за опция на изплащане с няколко лизингови схеми от различните кредитори.

Заповядайте, разгледайте и при нужда задължително ни потърсете! Ние сме тук в очакване!

Полулярни търсения: климатизатори