Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Стъклокерамични печки

Филтри

21 продукт(а)

на страница
Филтри

21 продукт(а)

на страница

Стилните и съвременни готварски решения вече изобилстват на пазара и сред тях са така наречените стъклокерамични печки. Те се характеризират с красива външност и редица други преимущества, с които ще Ви запознаем в следващите редове. Ще стане дума още и за функционалността, както и за някои техни особености.

Какво представляват стъклокерамичните печки?

Кухненски готварски инструменти, чийто горен плот е стъклокерамичен, а под него непосредствено се намират котлоните за готвене. Подобни електроуреди притежават красив стилен дизайн и сензорно управление в дясната част. В този случай, всички котлони са под повърхността и фактически тя е напълно равна, без издатините на отделните плочи, характерни за обикновените решения.

Сензорното управление предоставя по-голяма прецизност в регулирането на температурата на нагряване и прави уреда по-елегантен. Такава е готварска печка с керамичен плот AEG

Специфика на плотовете

Плотовете на тези печки имат някои особености, с които искаме да Ви запознаем и да ги имате в предвид при употреба:

  • те са с ниско ниво на хоризонтална топлопроводимост и относително високи показатели на вертикална;
  • изключително здрави са, а покритието им изстива много бързо;
  • позволяват регулиране на загряването и употребата на съдове с различна диаметрална големина;
  • нужно е да се избягва удрянето върху определена точка от стъклото, защото това ще го счупи незабавно;
  • резките температурни разлики да се избягват. Ако разлеете студена вода върху нагорещения участък, не се притеснявайте, но не позволявайте да се случва систематично, защото ще увредите повърхността.

Функции

При този вид кухненско оборудване, съществуват множество удобни за домакинята функции, но ние ще се спрем на най-интересните и полезните:

  1. Hot Air System - означава наличие на вентилационна система в камерата на фурната, осигуряваща принудителната циркулация на горещия въздух. Така, намиращото се вътре ястие ще се изпече отвсякъде равномерно и ще стане хрупкаво и сочно за консумация.
  2. 3D горещ въздух: - перфектни резултати при готвене на до 3 нива едновременно благодарение на оптималното разпределение на топлина.
  3. FastPreheat - бързо загряване на определена избрана зона.
  4. EcoClean - специална еко-система за самопочистване на вътрешността на фурната.

Ако тези допълнителни функции привлякоа вниманието ви, разгледайте моделите готварски печки с керамичен плот Електролукс.

Зони за готвене

Нашите предложения обикновено са с по четири места, а при по-съвременните се срещат и HighSpeed решения, осигуряващи по-бързото загряване до нужната температура в овал или двукръгова зона.

Ако и Вие искате да притежавате подобно иновативно кухненско оборудване с достъпни цени на печки за готвене, заповядайте в онлайн магазина на Техно Микс, където Ви очакват невероятни предложения. Също така ще получите страхотни преференции и професионално обслужване. Заповядайте, дори още сега!

Популярни търсения: малки, керамични