За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Philips I Disney

Филтри

4 продукт(а)

на страница
Филтри

4 продукт(а)

на страница

Съвременните детски стоки напомнят на различни филмови герои, обикновено чрез щамповка върху самия артикул или с оформянето му в същия стил. Такива са и Philips & Disney, предлагани в онлайн магазина www.Tehnomx.bg. Нека разгледаме накратко достъпните в категорията стоки и по-точната възрастова граница, за която са предназначени.

Детски нощни лампи

Какви продукти на тези марки се предлагат в магазина?

При нас имате достъп до разнообразие от различни по оформление и външност нощни лампи, напомнящи на отделни анимационни участници от Дисни, както и такива от филма междузвездни войни.

Получавате още както преносими варианти, така и статични, седящи на бюрото или на нощното шкафче на детето. Сиянието им винаги ще напомня за любимия детски герой и в същото време това няма да всява чувството на страх и самота в тъмното. Те работят на батерии или на ток от електрическата мрежа.

Разбира се, дизайнът по никакъв начин не може да нарани детето, но е за предпочитане тези продукти да му се предоставят само при надзор от страна на по-възрастен човек.

За хора на каква възраст са подходящи?

За деца на възраст от около 6-7 години, които вече са гледали детски филмчета с въпросните телевизионни герои. Това допълнително би подсилило интересът към тях и изживяването им, докато играчката озарява тъмната стая. Статичните варианти с аплик е добре да са поставени на места, където мъникът да няма достъп, защото в тях тече 220 V напрежение. Те са подходящи и за по-големи възрасти - 8-10 г.

Малките преносими светещи играчки Philips & Disney са абсолютно безопасни, защото се захранват с батерии и напрежението в тях е изключително ниско. Те могат да се използват дори и от 3-5 годишните.

За какво се използват тези артикули?

Могат да намерят много и различни приложения, като например:

  • да стоят за украса на секцията;
  • да се използват за играчка и забавление;
  • за осветяване в тъмното;
  • да послужат за подарък на друг човек.

Стационарните лампи по скоро намират приложение върху нощното шкафче и те са подходящи да стоят на едно място, без често пренасяне. Имаме и вариант, който да се постави върху бюрото и да осветява работния плот. Той се включва в контакта и стои неподвижно.

Предлаганите в онлайн магазина www.Tehnomx.bg продукти от категорията Philips & Disney са евтини и на достъпни цени с гаранция и кратки доставки. В случай, че имате нужда от допълнителни въпроси, професионална консултация за точния избор, проблеми с навигацията или пазаруването, моля потърсете ни. Очакваме Ви!