За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Маши за коса

Филтри

Продукти 1-20 от 21

Страница
на страница
Филтри

Продукти 1-20 от 21

Страница
на страница

Жените обичат да разнообразяват прическите си, стремейки се постоянно да изглеждат по различно от предния път. В един момент искат да са къдрави, а в друг не. За да е възможно всичко това, за всеки от случаите е необходим и подходящия уред. Днес ще поговорим за машите за коса, чието предназначение е да оформят красиви бляскави къдрици. Ще разгледаме отделните разновидности, съдържанието на аксесоарите в комплекта и начините за защита, както и различните марки, които преглагаме маши за коса Valera, Philips, Dyson. 

Видове маши за коси

Сред голямото многообразие от разновидности, човек е трудно да вземе решение, кой точно да избере, така че по-долу ще разгледаме накратко предлаганите решения:

  • цилиндрични - класическата версия с нагряваща се тръба с определен диаметър, от който зависи и големината на къдрицата;
  • конусни - благодарение на конусовидната си форма се образува спирала, чиято окръжност отгоре надолу се стеснява;
  • двойни - благодарение на двата си паралелно разположени един на друг цилиндъра се създава ефект на зигзагообразни къдрици;
  • многофункционални - позволяват поставянето на различни по вид приставки в зависимост от желанието за краен резултат.

Като цяло, те още се делят на домашни и професионални, а за да определите кой от тях да вземете, трябва предварително да си изясните какво точно искате да постигнете.

Какви аксесоари за къдрене има в опаковката

В зависимост от модела, в комплекта можете да откриете отделни по диаметър и форма приставки. В някои случаи се срещат варианти за навиване и изправяне, прикачени четки за разресване или оформяне на вълнисти кичури. Намират се и модели за придаване на обем, аксесоари за почистване и плоски четки за изправяне.

Уредите притежават здрави и надеждни механизми за фиксация и отстраняване на приставките, пристигащи в елегантна и красива опаковка. Те са изработени в стилния дизайн на основния прибор и перфектно се допълват помежду си за максимален комфорт при употреба. По този начин, с покупката на един продукт, Вие имате възможност да си правите всеки път различни прически и да изглеждате още по-ослепителни.

Технологии, които защитават косъма

За подхранване и подобрено състояние на косата се използва специална йонна технология за предотвратяване на наелектризирането и за придаване на блясък и устойчивост на косъма. Именно поради наличието на отрицателно заредени йони, косата не е хвърчаща и стои естествено в спокойна среда.

Другата технология, Philips Essential Care осигурява възможност за едновременно сушене и оформяне с допълнителна максимална грижа за добър външен вид.

За да притежавате и Вие подобно технологично устройство за красота, посетете ни онлайн в Техно микс и тук наистина ще получите избор на отделни разновидности на нереално ниски цени и с отлично качество. Може да се възползвате от достъпните цени на Philips маши за коса. Всеки от продуктите е максимално добре описан и предварително можете да разберете неговите възможности, така че да прецените дали те съответстват на нуждите и изискванията Ви. При затруднение, през раб. дни потърсете наш сътрудник и той ще съдейства.

Полулярни търсения: електрически