Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Маши за коса

Филтри

28 продукт(а)

на страница
Филтри

28 продукт(а)

на страница

Жените обичат да разнообразяват прическите си, стремейки се постоянно да изглеждат по различно от предния път. В един момент искат да са къдрави, а в друг не. За да е възможно всичко това, за всеки от случаите е необходим и подходящия уред. Днес ще поговорим за машите за коса, чието предназначение е да оформят красиви бляскави къдрици. Ще разгледаме отделните разновидности, съдържанието на аксесоарите в комплекта и начините за защита, както и различните марки, които преглагаме маши за коса Valera, Philips, Dyson. 

Видове маши за коси

Сред голямото многообразие от разновидности, човек е трудно да вземе решение, кой точно да избере, така че по-долу ще разгледаме накратко предлаганите решения:

  • цилиндрични - класическата версия с нагряваща се тръба с определен диаметър, от който зависи и големината на къдрицата;
  • конусни - благодарение на конусовидната си форма се образува спирала, чиято окръжност отгоре надолу се стеснява;
  • двойни - благодарение на двата си паралелно разположени един на друг цилиндъра се създава ефект на зигзагообразни къдрици;
  • многофункционални - позволяват поставянето на различни по вид приставки в зависимост от желанието за краен резултат.

Като цяло, те още се делят на домашни и професионални, а за да определите кой от тях да вземете, трябва предварително да си изясните какво точно искате да постигнете.

Какви аксесоари за къдрене има в опаковката

В зависимост от модела, в комплекта можете да откриете отделни по диаметър и форма приставки. В някои случаи се срещат варианти за навиване и изправяне, прикачени четки за разресване или оформяне на вълнисти кичури. Намират се и модели за придаване на обем, аксесоари за почистване и плоски четки за изправяне.

Уредите притежават здрави и надеждни механизми за фиксация и отстраняване на приставките, пристигащи в елегантна и красива опаковка. Те са изработени в стилния дизайн на основния прибор и перфектно се допълват помежду си за максимален комфорт при употреба. По този начин, с покупката на един продукт, Вие имате възможност да си правите всеки път различни прически и да изглеждате още по-ослепителни.

Технологии, които защитават косъма

За подхранване и подобрено състояние на косата се използва специална йонна технология за предотвратяване на наелектризирането и за придаване на блясък и устойчивост на косъма. Именно поради наличието на отрицателно заредени йони, косата не е хвърчаща и стои естествено в спокойна среда.

Другата технология, Philips Essential Care осигурява възможност за едновременно сушене и оформяне с допълнителна максимална грижа за добър външен вид.

За да притежавате и Вие подобно технологично устройство за красота, посетете ни онлайн в Техно микс и тук наистина ще получите избор на отделни разновидности на нереално ниски цени и с отлично качество. Може да се възползвате от достъпните цени на Philips маши за коса. Всеки от продуктите е максимално добре описан и предварително можете да разберете неговите възможности, така че да прецените дали те съответстват на нуждите и изискванията Ви. При затруднение, през раб. дни потърсете наш сътрудник и той ще съдейства.

Полулярни търсения: електрически