За бързи поръчки на GSM или viber0886959605; viber0884839348; viber0886071212; viber0886317571

Газови плотове

Филтри

18 продукт(а)

на страница
Филтри

18 продукт(а)

на страница

Кухненските електроуреди за вграждане през последните години станаха изключително модерни, поради тяхната елегантност и добро визуално възприятие в монтирано състояние. Този ефект се дължи на перфектната интеграция на уреда с обзавеждането и интериорния проект на помещението. Това абсолютно важи и за газови плотове за вграждане Gorenje, Miele, Bosch, Electrolux, Whirlpool. Сега ще разгледаме предлаганите при нас разновидности и техните горелки и системи за монтаж.

Какви видове газови плотове ще намерите в сайта

При нас се предлагат трите основни и най-разпространени вида:

  • С интегрирано електрическо запалване - в близост до горелката е наличен специален пиезоелектричен елемент, който чрез натискане на определен бутон издава краткотрайна искра, възпламеняваща предварително пуснатия газ;
  • Механично - чрез допълнително запалващо устройство, като запалка. В случая се пуска газа и с ръка се държи допълнителния запалващ прибор за неговото възпламеняване;
  • Няколко готварски зони - в разновидностите има различни на брой готварски зони с отделни диаметри за тенджера, тиган, кафеварка и т.н. Изборът в случая се основава на количеството членове в семейството. Колкото те са повече, толкова нарастват и използваните области. Възможен е вариант с четири, две или една зона, като съществуват и комбинирани варианти с два или един газов котлон и същия брой електрически.

Видове горелки

Те са базирани на възможността им за отдаване на топлинна мощност, варираща от 500 до 3500W, както и тяхната форма. Тя може да бъде кръгла, триъгълна или овална. Тези показатели също оказват влияние върху комфорта при употреба и функционалните характеристики. Над всяка от горящите области има специална стоманена скара, позволяваща поставянето върху нея на различни съдове, като тенджера, тиган, купа и т.н.

Размерите на различните модели варират и основно малките са с 4 до 5 см диаметър, средните - от 6 до 7 см, а големите - от 8 до 10 см. Подбират се спрямо използваните съдове за готвене, а правилно подбраната големина равномерно ще затопля цялото дъно на тигана например и пърженето ще е по-бързо и ефективно.

Системи за монтаж

Изисква се правилното измерване на размерите и изрязването на съответния отвор, в който се поставя плота и се фиксира спрямо указанията чрез пристигащите в комплекта монтажни скоби. Спазвайки ги, Вие си гарантирате добра външност и ефективно изпълнение на монтажния процес. Важен момент преди поставянето на уреда в току що пробития отвор е нанасянето по краищата на санитарен силикон, който добре уплътнява и допълнително ще го фиксира.

След поставянето, със суха и мека кърпа се обира излишъка от силикона, монтират се скрепителните скоби от вътрешната страна и се свързва маркуча за газоподаването към съответния вход.

При нужда от подходящо обзавеждане за кухнята, заповядайте онлайн в Техно Микс, където ще откриете всякакви разновидности на котлони за вграждане на атрактивни цени и с гарантирано високо качество. Ако не желатете да изцяло газови, може да разгледате предложенията за котлони за вграждане комбинирани на газ и токПри всички случаи от нужда за съдействие, непременно ни потърсете, а експертите ни със сигурност ще помогнат. Очакваме Ви!