Нови поръчки за София над 250 лв. на тел. 0888503109 или на Viber

Перилни, почистващи препарати и аксесоари

Филтри

60 продукт(а)

на страница
 1. Перилен препарат WEISSER RIESE Universal gel 2.5L 50 пранета
  Перилен препарат WEISSER RIESE Universal gel 2.5L 50 пранета
  ПЦД 30,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 19,00 лв. Разлика 11,00 лв.
Филтри

60 продукт(а)

на страница

Както всички домакински уреди имат своите консумативи и аксесоари, така и пералните и сушилните не правят изключение. Какви различни видове ще откриете при нас и техните цени ще ги разгледаме още сега.

Какви аксесоари за перални и сушилни ще видите в сайта?

Това са прах за пране, различни гел капсули, импрегнанти, омекотители и всякакви други допълнения. Очаква Ви още колекция от свързващи китове, представляващи модули, предназначени за свързването на двете машини, с което се освобождава допълнително пространство в помещението. Те се различават, в зависимост от модела на прибора и неговия производител. Ще откриете и достъпни цени на течен прах за пране Ариел, Miele, Fairy, Persil, както и прахове за пране Омо. 


Получавате още препарати за връхни и спортни дрехи, ароматизатори при процеса на сушене и т.н. За повече подробности, разгледайте специалната ни категория в онлайн магазина.

Видове перилни препарати

 • импрегнант - предназначен за съвременния текстилен микрофибър, използван в спортните дрехи;
 • прахообразен - сухи прахообразни перилни и почистващи смеси за цветно пране;
 • течен - аналози на по-горните, но в течен вариант, където разтворимостта е по-ефективна;
 • капсули - поставят се директно в пералнята и се разтварят по време на самия процес на пране.

Възможно е в момента на четене на този материал да сме добавили и други разновидности, така че разгледайте обстойно категорията и се свържете с нас при нужда от съдействие.

Какво е омекотител за вода и как се използва?

Представлява малко цилиндрично устройство, във вътрешността на което се намира филтриращия елемент, заемащ 60% от вътрешното пространство. В него присъства автоматичен управляващ клапан, контролиращ цялата работа на прибора. Течността във вътрешността преминава през йонообменна смола, която я омекотява и я прави годна за употреба.

Уредът се свързва след водомера и преди всички смесители. Така си гарантирате, че цялата вода във водопроводната система ще е омекотена и годна за употреба.

Онлайн в Техно Микс имате на разположение доста разновидности за избор на перилни препарати за перални и сушилни, предлагащи се на конкурентна и достъпна за масовия потребител цена. Гаранцията за високото им качество идва от тясното ни сътрудничество директно с производителите, а поддръжката на постоянна складова наличност Ви осигурява бързи доставки. При нас ще откриете и перални на ниски цени, които си заслужава да разгледате. 

Ако искате да се свържете с нас, за да отправите запитване, винаги можете да го направите в работни дни на посочените в сайта начини за връзка с професионалните ни консултанти. Заповядайте при нас, ние сме тук и Ви очакваме!