Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Перилни, почистващи препарати и аксесоари

Филтри

Продукти 1-80 от 108

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница
Филтри

Продукти 1-80 от 108

Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Както всички домакински уреди имат своите консумативи и аксесоари, така и пералните и сушилните не правят изключение. Какви различни видове ще откриете при нас и техните цени ще ги разгледаме още сега.

Какви аксесоари за перални и сушилни ще видите в сайта?

Това са прах за пране, различни гел капсули, импрегнанти, омекотители и всякакви други допълнения. Очаква Ви още колекция от свързващи китове, представляващи модули, предназначени за свързването на двете машини, с което се освобождава допълнително пространство в помещението. Те се различават, в зависимост от модела на прибора и неговия производител. Ще откриете и достъпни цени на течен прах за пране Ариел, Miele, Fairy, Persil, както и прахове за пране Омо. 


Получавате още препарати за връхни и спортни дрехи, ароматизатори при процеса на сушене и т.н. За повече подробности, разгледайте специалната ни категория в онлайн магазина.

Видове перилни препарати

  • импрегнант - предназначен за съвременния текстилен микрофибър, използван в спортните дрехи;
  • прахообразен - сухи прахообразни перилни и почистващи смеси за цветно пране;
  • течен - аналози на по-горните, но в течен вариант, където разтворимостта е по-ефективна;
  • капсули - поставят се директно в пералнята и се разтварят по време на самия процес на пране.

Възможно е в момента на четене на този материал да сме добавили и други разновидности, така че разгледайте обстойно категорията и се свържете с нас при нужда от съдействие.

Какво е омекотител за вода и как се използва?

Представлява малко цилиндрично устройство, във вътрешността на което се намира филтриращия елемент, заемащ 60% от вътрешното пространство. В него присъства автоматичен управляващ клапан, контролиращ цялата работа на прибора. Течността във вътрешността преминава през йонообменна смола, която я омекотява и я прави годна за употреба.

Уредът се свързва след водомера и преди всички смесители. Така си гарантирате, че цялата вода във водопроводната система ще е омекотена и годна за употреба.

Онлайн в Техно Микс имате на разположение доста разновидности за избор на перилни препарати за перални и сушилни, предлагащи се на конкурентна и достъпна за масовия потребител цена. Гаранцията за високото им качество идва от тясното ни сътрудничество директно с производителите, а поддръжката на постоянна складова наличност Ви осигурява бързи доставки. При нас ще откриете и перални на ниски цени, които си заслужава да разгледате. 

Ако искате да се свържете с нас, за да отправите запитване, винаги можете да го направите в работни дни на посочените в сайта начини за връзка с професионалните ни консултанти. Заповядайте при нас, ние сме тук и Ви очакваме!