Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Грилове и скари

Филтри

25 продукт(а)

на страница
Филтри

25 продукт(а)

на страница

С настъпването на летния сезон, гриловете и скарите на открито са любимо занимание на много хора. Те позволяват печене и приготвяне на вкусни месни ястия за поканените на двора гости. Нека разгледаме обаче наличните видове в сайта, техните особености и вариантите за правилна покупка.

Видове електрически скари и грилове в сайта

Ако приемем, че се разделят на два основни вида, а именно стационарни и преносими, то при нас ще откриете от втория тип, защото първите обикновено са професионални и трифазни за работа в ресторанти.
На следващо място, предлагаме контактни и безконтактни модели, при които продуктът за печене се поставя директно върху нагорещената повърхност, докато при другите, нагревателният елемент не контактува директно с ястията, а ги нагрява от разстояние.
Също така, при нас се предлагат двустранни и едностранни модели, отличаващи се по това, че при едните нагряването е само от едната страна (обикновено от долната), а при другите е от двете страни, защото и самия капак има нагревателен елемент.

Дизайн и покритие

Всяко от предложенията в продуктовата ни гама от електрически уреди за кухнята притежава съвременен и изключително елегантен дизайн, съответстващ на различните интериорни и екстериорни решения. Специалното им незалепващо покритие ще позволи лесното и бързо приготвяне на вкусни шишчета, кебапчета или плодове, без те да прегарят и залепват, оставяйки трудно отстраняващи се загари.
Други модели пък притежават дебела нагревателна основа, способна дълго след изключването на прибора да отдава топлина, а керамичното или мраморно покритие предоставя по-здравословно готвене.

Какво трябва да знаем преди да направим покупка

Нека споменем няколко нюанса, които да вземем под внимание преди да пристъпим към пазаруването:

  • вземете вариант със сваляща се тава, позволяваща лесното ѝ отстраняване и измиване;
  • не купувайте подобен уред с мощност по-малко от 2 KW. Това ще удължи периода за готвене, а готовите ястия няма да са толкова вкусни;
  • напълно желателно е устройството да има функция, защитаваща го от прегряване. Това ще щади нагревателя и повърхността няма да се изкриви вследствие на развита прекомерна температура;
  • за предпочитане е да не взимате вариант с оребрена повърхност, защото тя е по-трудна за почистване от гладката;
  • абсолютно препоръчително е новата Ви придобивка да притежава вграден терморегулатор, който автоматично да поддържа еднакво нивото на зададената температура. Така ще избегнете загаряне и прекалено изсушаване на месните изделия.

Ако вече сте на мнение, че се нуждаете от грил или скара, заповядайте в онлайн магазина на Техно микс, където ще останете изненадани от голямото многообразие от различните описани по-горе разновидности и разбира се от техните евтини цени. Може да разгледате грил скари Филипс и скари RohnsonВсяка от тях се отличава с тествано високо качество и дълъг гаранционен експлоатационен период, така че доверете ни се. Ако все пак се нуждаете от професионална помощ, не забравяйте, че консултантите ни имат нужните познания в областта и със сигурност ще съдействат.