Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Вертикални фризери

Филтри

38 продукт(а)

на страница
Филтри

38 продукт(а)

на страница

Вертикални фризери

Вертикалните фризери често са предпочитани в случаите, когато е нужно наличното пространство максимално да се пести. Как става магията и кои са предимствата им ще се опитаме да обясним сега. Ще опишем и методите за правилен избор.

 

Какво представляват вертикалните фризери и какви са предимствата им?

Това са тесни, но високи уреди за дълбоко замразяване, чиято врата е с предно отваряне. Във вътрешността си, те са разделени на подвижни секции за по-лесно разграничаване на отделните храни. Именно защото те са много тесни, не заемат много пространство в помещението и в същото време поради своята височина, те са изключително вместими и могат да поемат толкова продукти, колкото и техните хоризонтални аналози. Разбира се, съществуват модели за домашна употреба и такива, пригодени за използване в търговските обекти. Това, което ги отличава едно от друго, е че последните имат прозрачна предна врата и клиентът може да разглежда съдържанието, без да я отваря.

 

Размери

Физическите параметри на електроуредите варират значително в полза на тяхната височина и по-малко от към широчина. Затова, те са разделени на три основни категории:

 

  • малък - притежава само 2 чекмеджета и е значително по-нисък с около 70 литра вместимост;
  • среден - има 4 налични чекмеджета за съхранение и той е средният по размер вариант с около 100 литра вместимост.;
  • голям - снабден е с 8 чекмеджета, а вместимостта му е над 200 литра.

 

Какво е важно да гледате при избор?

Когато решим да купуваме подобен уред е важно да направим правилния избор, за да може новата придобивка да съответства на нуждите и желанията. За целта вземете под внимание следните параметри:

 

  • обем - диапазона варира от 100 до 500 л. и подбора в случая зависи от броя членове в семейството. За 4 човека, напълно подходящи са 150 - 250 литра;
  • капацитет на замразяване - измерва се в количеството килограми замразена храна на ден. Предлага се вертикален фризер с капацитет от 5 до 25 кг/ден. За средно семейство от 3 човека са достатъчни от 6 до 10 кг/ден;
  • енергиен клас - важен момент при подбора, защото прибора практически работи денонощно. Ето защо, енергопотреблението му е от голямо значение. В подобен случай, ние не препоръчваме да залагате на най-евтините варианти. В параметрите на всеки от продуктите в гамата ни ще видите букви от “А” до “Е”, обозначаващи енергийния клас. Най-икономичния е с букви “A” или “A+”, слизайки до буква “Е”.

 

Какво е система NoFrost?

Технологията не позволява при много ниски градуси да се образува скреж във вътрешността на уреда. Системата предлага така нареченото сухо замразяване, което се постига благодарение на специална допълнителна технология, принудително караща въздуха във вътрешността на камерата да циркулира. Така при ниски температури се премахва излишната влага, причиняваща образуването на скреж по стените. Ако Ви е омръзнало често да изключвате и размразявате хладилника, то тогава заложете на NoFrost, което в превод означава “Без замръзване”. Ние в Техно Микс онлайн имаме такива прибори и те са със значително достъпни цени и с продължителна гаранция. Предлагаме дори възможности за лизингово пазаруване с неустоими условия и професионален екип, готов да Ви помогне във всеки етап от пазаруването. Очакваме Ви!

 

 

Разгледайте нашите предложения за: вертикални фризери Либхервертикални фризери Горение и каталог на фризери