Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212, 0884839348 или Viber

Пречистване на вода

Филтри

29 продукт(а)

на страница
 1. Филтърна кана SINGER WP 04 Purify
  Филтърна кана SINGER WP 04 Purify
  ПЦД 27,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 17,00 лв. Разлика 10,00 лв.
 2. Филтърна кана PHILIPS AWP2922/10
  Филтърна кана PHILIPS AWP2922/10
  ПЦД 49,90 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 39,00 лв. Разлика 10,90 лв.
 3. Машина за сода PHILIPS ADD4902RD/10
  Машина за сода PHILIPS ADD4902RD/10
  ПЦД 219,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 185,00 лв. Разлика 34,00 лв.
 4. Бутилка за хидратация PHILIPS AWP2788BK/10
  Бутилка за хидратация PHILIPS AWP2788BK/10
  ПЦД 149,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 139,00 лв. Разлика 10,00 лв.
Филтри

29 продукт(а)

на страница

Питейната вода в днешно време не е от най-чистите, а това е жизнено важен фактор, който трябва да следим, защото той влияе върху здравето ни. За щастие, вече има много прости и ефективни решения за справяне с проблема, като например различните по големина кани с вградени в тях специални филтри. Какво представляват и колко често се сменят ще разберем сега. Ще поговорим още за въздействието им и от къде да се снабдите и Вие с подобен прибор.

Какво представляват този тип кани

Особеното тук, е че при наливането на течността, тя преминава през активен филтър, задържащ варовиковите и всички останали замърсители, пропускайки в каната само годната за консумация вече чешмяна вода. Това се постига, чрез наличието във вътрешността на втори по-малък съд, върху който е поставен и самия пречистващ елемент.

Колко често трябва да се сменят филтрите

Всичко зависи от интензивността на употребата и вместимостта на резервоара. Обикновено, вариантите за домашна употреба са с обем от 2-2,5 кг течност и филтърният им елемент е достатъчен за около 3 месеца употреба. По-съвременните решения дори притежават върху себе си малък LCD екран, показващ степента на замърсеност и сигнализират, когато настъпи момента за подмяна.

Какво е въздействието

Въпреки, че на външен вид, пречистващият елемент изглежда малък и компактен, той всъщност има сложна вътрешна структура, оказваща огромно влияние и сега ще го опишем накратко:

 • Механичен слой за предварителна обработка;
 • Шунгит - естествен материал, задържащ наличните тежки метали, органични и химични съединения и дезинфекциращ от голям брой микроорганизми;
 • Йонообменна смола, омекотяваща чрез задържане на прекомерните нива на калциеви и магнезиеви соли, както и тежки метали;
 • Активният въглен със сребърни йони премахва механичните примеси и придава на течността приятен вкус;
 • Механичен слой за фино пречистване.

За да започнете да се грижите за здравето си, първата стъпка е да консумирате по-чиста и полезна вода, което лесно може да се постигне, чрез закупуването на подобен прибор. Уредите за пречистване на Техно микс са достъпни онлайн на невероятно ниски цени. Също, за всеки от тях сме се погрижили да предоставим подробно продуктово описание за по-голяма яснота относно възможностите му. Ако обаче изпитвате трудности в избора, не разбирате нещо или искате да питате допълнителни тематични въпроси, свържете се с нас.

Експертите ни ще Ви съдействат през работни дни, провеждайки с Вас индивидуална беседа относно нуждите и предпочитанията Ви. На база събраната информация, ще предложат и най-доброто решение. Очакваме Ви!