Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Електрически самобръсначки и машинки

Филтри

55 продукт(а)

на страница
Филтри

55 продукт(а)

на страница

Бръсненето или оформянето на брадата е от изключителна важност за добрия външен вид на съвременния мъж. За да е възможно това максимално бързо и качествено, на пазара са достъпни много ефективни и в същото време красиви електрически самобръсначки. Как функционират и се използват правилно, ще разберем по-долу.

Какво представляват

Съществуват два основни вида - роторна и решетъчна. Първата представлява електромеханично устройство, захранващо се от битовата ел. мрежа или от батерии. Двигателят задвижва блок от отделни ножове, които, в зависимост от бръснещия механизъм, се въртят в кръг или чрез вибрация. При втората, режещите остриета са покрити от цялостна решетка с миниатюрни отвори.

Всички елементи на устройството са скрити в ергономичен корпус, който е удобен за хващане в ръка. Използването на електрическата самобръсначка е достатъчно лесно, но отнема известно време докато се придобие умението за правилното насочване върху кожата, за получаване на перфектен резултат.

Те са напълно безопасни, защото самите остриета се намират под специална предпазна фина решетка с множество миниатюрни отвори, пропускащи единствено космите на брадата. По този начин, подобно покритие не позволява директния контакт с кожата и съответно извършване на нараняване. Обикновено режещият блок се състои от три отделни ножа, но вече се появяват и модели с четири за още по-фин и висококачествен резултат.

Как да се бръснем с електрическа самобръсначка

Както споменахме и по-горе, употребата не е сложна, но изисква определено кратко време на привикване. Ако следвате обаче следния алгоритъм от действия, ще се научите доста по-бързо да я използвате:

  1. Препоръчително е първо да навлажните лицето си с вода и после да нанесете специалния крем или гел за плавно приплъзване на уреда.
  2. След равномерното разнасяне по цялата повърхност на лицето, можете да включите машинката и започнете обработката от бузите, движейки бавно бръснача нагоре и надолу (от скулите към брадичката и обратно). После с приплъзващи движения преминете към врата и към мустака.
  3. При последния етап следва измиването от крема и прилагането на препарат за грижа на кожата от възпалителни процеси.

Особеното тук, е че отделните режещи дискове са индивидуално подвижни за да следват извивките на лицето и така да предоставят по-добър и качествен краен резултат. Това до известна степен може да предизвика усещане за дискомфорт, особено ако никога досега не сте използвали подобно устройство, но бързо ще свикнете и няма да Ви прави впечатление.

Защо да купим от Техно Микс

Защото в онлайн магазинът ни се предлагат само и единствено висококачествени самобръсначки Филипс на атрактивни цени и с гаранция. Ние сме сред търговците, инвестиращи в създаване на подробни продуктови описания, запознаващи клиента с възможностите на всеки продукт, така че да вземате само информирани решения за покупка. Разбира се, ако нещо не разбирате или не се чувствате уверени да направите своя избор самостоятелно, свържете се с наш консултант, който да Ви съдейства. Очакваме Ви!