За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Хладилници Side by Side

Филтри

18 продукт(а)

на страница
Филтри

18 продукт(а)

на страница

Side by Side хладилниците са в голям формат и са предназначени за хората, обичащи високотехнологичните домакински уреди с много екстри и за тези, пазаруващи в големи количества храна за дълго време. Какви са всъщност особеностите им и консумираната мощност, ще разберем в настоящия материал.

Какво представляват Side by Side хладилниците?

Предимно намират приложение в заведенията и ресторантите, поради големите си размери и вместимост. Притежават по две врати и множество замразяващи камери, намиращи се в различни части от хладилното отделение. Те притежават отделни места за изстудяване на безалкохолни напитки, диспенсър за вода, лед и т.н.

Общата им вместимост е над 500 литра, така че дори и по размери те са доста внушителни и ако се използват за домашна употреба е нужно да се поставят в просторна кухня и семейството да е многочленно. В същото време, те притежават интегрирани технологии, като Touch-контролен панел и NoFrost за замразяване, без скреж.

Обем на замразяване

Този показател показва количеството продукти, които могат да се охладят за 24 часа от стайна температура до показателя на фризера. За битовите варианти обикновено са достатъчни 10 кг, но предлагаме модели и с 11, 16 и т.н. Последната разновидност дори може да се използва и в заведения, където е нужно да се държи по-голямо количество охладени храни. Подобни варианти предлагат моделите двукрилен хладилник Самсунг и Бош хладилници с две врати.

Видове охлаждане

Както споменахме и по-горе, тези хладилни електроуреди са много технологични и напълно отговарят на съвременните изисквания и разновидности на продукти за консумация, предоставяйки отделни отделения за охлаждане:

  • BioFresh - При температура малко над 0°C и идеална влажност на въздуха плодовете и зеленчуците, месото, рибата и млечните продукти запазват до три пъти по-дълго своите здравословни витамини, деликатния си аромат и апетитния си външен вид, отколкото в традиционно хладилно отделение.
  • Natural Fresh - различни подвижни разделени контейнери. При тях температурата може да варира от +1 до 0 °C, а също има зони за суха и влажна свежест.
  • Fresh Zone - тук е мястото за поставяне на бързоразвалящите се продукти - това са рибата, месото, млечните. Температурата е на ниво, по-ниско от хладилното.
  • Super Drawer - климата се регулира и отделението е предназначено за плодове и зеленчуци.
  • Mini Bar - ще откриете специални стойки, за поставяне на бутилки с различни напитки.

Да допълним също, че във всички тези зони, показателите могат да се регулират индивидуално и така по-добре да се спазват препоръките на производителите за правилно съхранение.

Консумирана мощност

Консумацията варира според модела, но тя се движи в границите от 230 до 370W, като това много зависи от настройките и времето за работа.

В нашия каталог за хладилници в онлайн магазин Техно Микс, ще откриете доста голяма гама от разновидности на достъпни цени и с гаранция за качество. Всяко от предложенията в сайта е чисто ново и изработено от качествени материали, а ако имате колебания в избора, потърсете ни и ще помогнем. Очакваме Ви!

Полулярни търсения: ледогенератори