Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Ютии

Филтри

55 продукт(а)

на страница
Филтри

55 продукт(а)

на страница

За да изглеждаме добре и дрехите ни винаги да са в добър външен вид, за това доста би помогнала правилно избраната ютия. Какво е нужно да знаем в тази посока и за отделните видове ще стане дума в настоящия ни материал.

Какво трябва да знаем при избор на ютия

Нужно е да се съобразите с някои технически особености на прибора, за да може той наистина да съответства на потребностите Ви и да направите изгодна покупка:

  • мощност - от показателя зависи колко лесно устройството ще се справя с изглаждането на бръчките. Колкото той е по-голям, толкова по-добре. Не се препоръчва обаче да се взема най-високата стойност, поради вероятността от прогаряне на по-тънките и фини материи;
  • функционалност - съвременните модели могат да изпълняват и различни други функционалности, като генерирането на постоянна пара, значително улесняваща гладенето. Показателите в случая е препоръчително да бъдат около 30-40 гр/мин. Парен удар за преодоляване на особено упорита гънка;
  • удобство и безопасност - вземете уреда в ръка и почувствайте дали той пасва идеално на дланта Ви и достатъчно лек ли е за да не Ви уморява при продължителна употреба. Пластмасовите модели са леки, но трябва да са топлоустойчиви. Система за самоизключване, ако приборът е оставен по-продължително време без активна употреба;
  • регулатор на температурата - той позволява за конкретна тъкан да зададете определена температура;
  • покритие - има значение от какъв материал е направено покритието на нагряващата се плоча. То може да е алуминий, който е лек и бързо се загрява, а също е лесен и за почистване. Неръждаемата стомана също е отлична алтернатива, защото не изисква конкретни грижи, плъзга се и се нагрява, но уредът е по-тежък.

Видове марки

Както винаги, пионерите в сферата, както и в много други са ютии Горение, Philips, Bosch, Singer, Rohnson, Pyramis и други. Това са световноизвестни брандове и пионери в производството на електроуреди за дома, които са с доказано качество на продуктите си, така че залагайки на тях, изобщо няма да сбъркате. Достъпните цени на ютии Филипс и Gorenje ги правят предпочитам избор. 

Тези компании постоянно се развиват и внедряват в електроуредите си последно поколение технологии от областта, правейки живота на хората по-лесен, спестявайки им време, като осигуряват повече автономност и автоматизирани функции. Ако желаете и Вие да притежавате най-добрите ютии за гладене, продължете да четете по-надолу.

Почистване

С течение на времето, нагряващата се плоча се покрива с различни замърсявания, започващи да се отпечатват и върху материята на гладените дрехи. Почистването обаче трябва да се извършва по подходящ начин, защото рискуваме да надраскаме гладката повърхност. Например, удобен и евтин вариант е върху сух парцал да поставите малко паста за зъби и с кръгови движения да отстраните натрупалия се нагар по повърхността на плочата.

Ако е нужно да се почисти вътрешната система, през която преминава водата и готовата пара, разтворете 10 грама лимонена киселина в една чаена чаша кипяща вода и я изсипете в резервоара. Включете режима за паров удар на пълна мощност и изчакайте докато цялата течност се изчерпа.

За да вземете перфектното решение за гладене, заповядайте онлайн в Техно микс, защото тук Ви очаква разнообразие от предложения на споменатите по-горе брандове. Всички електроуреди се предлагат на отлични цени и с отделни промоционални оферти. Качеството им е перфектно, поради пристигането им директно от фабриките на производителите, с игнориране на посредниците. Ето защо офертите ни са толкова изгодни, а гаранцията най-продължителната. Възползвайте се и Вие.