Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Фурни с пиролиза

Филтри

72 продукт(а)

на страница
Филтри

72 продукт(а)

на страница

Фурните за вграждане с пиролиза са доста предпочитани на българския пазар, поради тяхното лесно почистване и значителна функционалност, улесняваща приготвянето на вкусна и ароматна храна. Какво обаче представляват и кое е особеното при тях, как става самопочистването и друга полезна информация ще споделим в настоящия материал.

Какво трябва да знаем при избор на фурна с пиролиза

  • Какво представляват - система за самопочистване, която не Ви ангажира с допълнителни действия. Процесът започва с автоматичното заключване на вратата и нагряването на вътрешната камера. Не се отделят неприятни миризми, защото се филтрират от специална система, не изискваща периодична подмяна на консуматива. Времетраенето е в периода 90-150 минути;
  • Начини на нагряване - за да е успешен ефекта от самостоятелното почистване, вътрешността трябва да се загрее до около 500° С, което  е повече от обичайните за готвене 200 ° С. Само в този случай цялата натрупала се мазнина по стените ще падне и с лекота след това ще я отстраните

Фурна Аег с пиролиза и Whirlpool фурна с пиролиза са сред най-търсените модели. Предлагаме модели и от други производители, за да имате възможност да откриете точно това, което Ви трябва. 

Нещо повече за пиролитичното почистване

Важно е да се помни, че преди пускането на програмата за пиролиза е необходимо всички скари и решетки да се извадят от фурната. Някои модели дори притежават функция, не позволяваща стартирането на програмата, без да сте извършили по-горното. Също така, в никакъв случай не бива да допускате забравянето във вътрешността на кърпи, салфетки и всякакви запалими вещества.

Някои хора изпитват опасения, че след развиването на толкова висока температура, съществува опасност от изгаряне при допир на вратата. Тук бързаме да Ви успокоим, че някои модели са снабдени с трислойно, а други дори с четирислойно стъкло, при което в най-външното температурата е около 70 градуса. Това също може да Ви изгори, но не и да предизвика наранявания или кожни изгаряния.

На последно място бихме искали да споменем, че при уредите с подобна функция, отстраняването на мазните наслоявания се извършва дори и в най-малките и недостъпни ъгълчета от камерата за печене. След приключване на процеса, от притежателят се изисква само с влажна кърпа или салфетка да отстрани остатъците, без да се налага да търка усилено и така да надраска крехкото покритие.

Ние пък от Техно Микс сме се ангажирали да предложим онлайн описаните готварски самопочистващи се електроуреди на възможно най-достъпните цени и с продължително гаранционно обслужване. Така клиентите ни се чувстват спокойни, че са направили правилния избор. Освен тези електроуреди ще откриете и аксесоари като чекмеджета за кухниВ случай, че изпитвате затруднения в избора или имате други тематични запитвания, обърнете се към експертите ни в работни дни и те с радост ще Ви отговорят. Очакваме Ви!