Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Фризери

Филтри

41 продукт(а)

на страница
 1. Фризер LIEBHERR GNP 3056
  Фризер LIEBHERR GNP 3056
  ПЦД 1 699,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 399,00 лв. Разлика 300,00 лв.
 2. Фризер LIEBHERR GNP 2576 No Frost
  Фризер LIEBHERR GNP 2576 No Frost
  ПЦД 1 599,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 399,00 лв. Разлика 200,00 лв.
 3. Фризер LIEBHERR GP 1223
  Фризер LIEBHERR GP 1223
  ПЦД 599,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 529,00 лв. Разлика 70,00 лв.
 4. Фризер GORENJE F4141PW
  Фризер GORENJE F4141PW
  ПЦД 598,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 539,00 лв. Разлика 59,00 лв.
 5. Фризер LIEBHERR GNP 2713 Comfort NoFrost
  Фризер LIEBHERR GNP 2713 Comfort NoFrost
  ПЦД 1 299,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 239,00 лв. Разлика 60,00 лв.
Филтри

41 продукт(а)

на страница

Фризери

Дълбоко замразените храни могат да издържат дълго време без да развалят вкусовите си качества, което най-добре се постига чрез фризер. Подобна техника все по-често намира приложение в съвременния дом и по-долу ще разгледаме някои важни параметри на уреда, които ще ни помогнат по-лесно да се ориентираме сред огромното разнообразие от модели.

 

Какви видове може да се намерят на сайта?

При нас са достъпни хоризонтални и вертикални варианти или така наречения фризер тип ракла - двата най-популярни и разпространени вида. Те не се различават по нищо друго освен по своите размери и вместимост на камерите. Първите са по обемните и с по-голяма вместимост, но те са предпочитани в случай, че пространството не е ограничено и има достатъчно място за неговото разполагане. Ако обаче, определеното място за поставяне на продукта е твърде ограничено, то тогава за предпочитане е да вземете вертикален модел, пестящ място за сметка на своята височина. Те са малки на ширина, но са високи и в крайна сметка предоставят също голям обем за съхранение. Желателно е предварително да знаете с точност нужните размери. Предлагаме и т.н. инверторни модели, характеризиращи се с ниска консумация на електроенергия. Всички предложения са на достъпни цени и с гаранция от производителя.

 

Допълнителни параметри

 

За да направим правилния избор е нужно да вземем под внимание и някои допълнителни технически характеристики, като:

 

 • Климатичен клас - представлява съответствието на продукта с обкръжаващата го климатична среда. Параметърът е разделен от производителите на няколко класа:
  • SN (нормален) - минимум 10 ° C и максимум 32 ° C;
  • N (събнормален) - мин. 16 ° C и максимум 32 ° C;
  • ST (субтропичен) - мин. 18 ° C и макс. 38 ° C;
  • Т (тропичен) - мин. 18 ° C и максимум 43 ° C.
 • Автосъхранение на температурата - предвидена е специална технология, съхраняваща вътрекамерния климат продължително време (до около 2 дни), дори и при липса на електроенергия. Представлява се от специални контейнери пълни с течност, която бавно се охлажда, поддържайки ниската температурна стойност в камерата;
 • Размразяване - на много хора процедурата им е досадна, но вече има решение на проблема. Това е No Frost технологията, осигуряваща т.н. “сухо” охлаждане;
 • Шоково замразяване - използва се при нужда от бързото замразяване на храната, запазваща по този начин вкусовите си особености много дълго.

 

Каква температура трябва да се поддържа?

Многобройни изследвания са доказали, че при оптимална температура в камерата от -18 ° С, храната запазва полезните си и вкусови характеристики два пъти по-дълго време отколкото при -12 ° С например. Във всяка от тази техника е предвидено ръчно регулиране на желаната от вас стойност.

 

Особености при избор на качествен фризер

За добро качество не е задължително непременно да прибегнете към скъпоструващ уред. Сред ниския клас оборудване също могат да се намерят евтини достойни варианти. За препоръчване е да се ориентирате към доказали се вече марки в бранша, като Bosch, Liebherr, Gorenje, Whirlpool и др. Ако все пак въпреки по-горе написаното имате затруднения в избора или колебание между два или повече уреда, задължително ни потърсете на онлайн магазина Техно Микс. Експертите ни в бялата техника с радост ще обсъдят желанията Ви и ще предложат най-доброто според вашите нужди решение. Заповядайте, очакваме Ви!

 

Разгледайте още фризери ракли и какъв избор на вертикален фризер предлагаме.