За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0884067555; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0899101561; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Уреди за маникюр

Филтри

1 продукт(а)

на страница
 1. Сет за маникюр VALERA 651.01 Professional
  Сет за маникюр VALERA 651.01 Professional
  ПЦД 447,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 199,00 лв. Разлика 248,00 лв.
Филтри

1 продукт(а)

на страница

Като част от грижата за външния вид е маникюрът и педикюрът, които са пряко допълнение към цялостната визия. За да изглеждат те красиви и елегантни е необходима професионална обработка, която обаче в съвременните салони за красота е доста скъпа. За да си спестите средства е препоръчително да инвестирате в специален прибор за домашна употреба, за който ще стане дума в днешната ни статия. Ще разберем какво всъщност представлява и може ли да се ползва от начинаещи.

Какво представляват този тип уреди

По своята същност, това е устройство с високооборотна въртяща се ос, позволяваща поставяне върху нея на различни по вид накрайници. По форма наподобява химикалка, но с доста по-голям диаметър. Притежава бутони за включване и изключване, както и контролер за степента на скоростта на въртене. В комплект пристига с множество различни приставки, така че според желания резултат да изберете и използвате необходимата.

В зависимост от мощността на вградения електродвигател, оборотите за минута могат да варират от 3,5 хил. до 11 хил. Възможно е също превключването на посоките на въртене и бързата смяна на допълненията за обработка. Тези показатели важат за предназначените за домашно ползване уреди, докато професионалните са по-мощни.

Въпреки по-малката си мощ, моделите за битови нужди са достатъчни за отстраняване на загрубялата кожа, мазоли и кутикули. Те също са идеални за фино полиране на нокътя, чрез употребата на подходящия накрайник, както и за премахване на настъпилите дефекти.

Подходящи ли са за начинаещи

Експертите препоръчват, ако сте начинаещ маникюрист и педикюрист, за начало да си вземете маломощен уред за домашна употреба и да се упражнявате за подобряване на фината моторика. Това ще Ви позволи да правите по-прецизни движения и съответно да грешите по-малко. Ето няколко препоръки от нас:

 • при първоначалното си обучение, работете на по-ниски скорости за да избегнете наранявания и повече грешки.
 • не задържайте устройството повече от една секунда на едно място, иначе ще нарушите формата на обработвания нокът.
 • подбирайте правилно накрайниците. Знайте, че моделите със синя маркировка са за груба работа, а червените - за фина.
 • на всеки 6-8 минути работа, изключвайте прибора за охлаждане.
 • не нанасяйте маслото за отстраняване на кожичките преди процедурата, защото няма да му се увеличи ефективността, а напротив - ще намалява.

Надяваме се с тези прости съвети да помогнем за бързото свикване с устройството, а ако искате да притежавате качествен аналог на отлични цени, заповядайте онлайн в Техно микс. Тук ние имаме подходящото решение за Вас и то с дългогодишна гаранция за спокойна и ползотворна работа. При възникнали каквито и да е въпроси или колебания в избора, не се притеснявайте да се свържете с консултантите ни. Те са изключителни професионалисти, така че със сигурност ще са Ви от полза. Очакваме Ви!