Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Тримери

Филтри

46 продукт(а)

на страница
Филтри

46 продукт(а)

на страница

Сред мъжете днес е много модерно да ходят с добре оформена брада и мустаци, което е трудно да се постигне с ръчна самобръсначка, ножица или друг инструмент. Ето защо подходящо средство в тази посока е тримерът. В раздела ще откриете тримери Philips и Valera. Сега ще обсъдим какво точно представлява и как да изберем правилния за нас.

Какво представляват

Това е машинка за подстригване или електрическа самобръсначка, но с вградено допълнително устройство за подравняване на бакенбардите, мустаците, брадата. В случая обаче, тримерът не бръсне космите, а ги реже. Притежава специален механизъм за регулиране дължината на подрязването и така позволява бързо и равномерно да направите желаната от Вас форма. С прибора например правите ясни очертания и отстранявате останалото.

Описаната възможност се разглежда под формата на отделни приставки към електрическата самобръсначка. Може да се използва в домашни битови условия или във вид на професионален инструмент за оформяне на тялото и лицето.

Какъв тример за тяло да изберете

Експертите дават няколко съвета относно правилния избор, така че да вземем съответстващото на нуждите ни устройство. Ето ги и тях:

  • Качество на изработката на ножовете - обикновено, при евтините модели те са изработени от обикновена или неръждаема стомана, но те не могат да се заточват и след около 1 година употреба, стават неизползваеми;
  • ширина на работната зона - колкото по-тясна е тя, толкова е по-удобна за оформяне на ъгли, обли форми и позволява по-голяма прецизност в оформлението;
  • регулиране нивото на височината - колкото повече степени, толкова по-голяма прецизност при работа. При професионалните модели количеството им достига дори до 20. Диапазонът на контрол е от 0,5 до 13 мм;
  • време за автономност на батерията - в голяма част от случаите, подобните подстригващи елементи са акумулаторни за подобрена мобилност и те работят без прекъсване с едно презареждане около 45-60 минути.

Приставки

Повечето средноценови модели пристигат в комплект с множество допълнения за прецизното регулиране на височината. Те са във вид на пластмасови статични добавящи се към механичните ножове елементи, ограничаващи до определено разстояние обхвата до косъма. Поставянето и свалянето им е доста лесно и се случва за секунди.

Допълнително пристигат и приставки с активно режещи ножове върху тях, но с разликата, че са по-тесни на широчина и позволяват повишена прецизност в оформлението на брадата. Друго допълнение пък е проектирано за подстригване на космите в носа и ушите и само за секунди, дори и по време на път, е възможно да извършите нужната процедура.

За да се възползвате от възможността да закупите висококачествен прибор, посетете ни онлайн в Техно микс и разгледайте предложенията ни. Всички те са 100% оригинални и маркови, без фалшификати, така че със сигурност тук ще получите висококачествен прибор на атрактивна цена и с гаранция. За колебания в избора или други тематични въпроси, свържете се с нас! Очакваме Ви!