Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Перящи прахосмукачки

Филтри

9 продукт(а)

на страница
Филтри

9 продукт(а)

на страница

Миещите прахосмукачки освен, че могат да изпълняват функциите на останалите си събратя, а именно да събират праховите частици и по-едрите отпадъци, те са миещи и перящи. Защо са за предпочитане и за какви помещения са подходящи ще се опитаме да обясним сега.

Какви са предимствата на перящата прахосмукачка

  • тя работи във влажна среда и събира малко количество вода, като например разлята течност от бутилка;
  • осигурява по-прецизно почистване, защото едновременно мие и чисти пода;
  • позволява добавяне в резервоара с чиста вода на препарат за по-добър краен ефект;
  • не е претенциозна към третираната повърхност и настилка;
  • едновременно с употребата на уреда, Вие овлажнявате и сухия въздух, което пък понижава артериалното налягане, например.

Подобен уред Ви позволява да извършвате цели три дейности едновременно - изчистване на насъбралата се прах и боклук, измиване на основата и овлажняване на сухия въздух в помещението. Подобна комбинация е изключително полезна и спестява много време за извършването на всяка от дейностите поотделно.

За какви помещения и мебели е подходяща

Не е предназначена за употреба в малки жилища, защото е голяма и тежка и изисква много време за поддръжка след приключване на работа. Използва се за големи просторни къщи или апартаменти, където почистването отнема много време и е нужно с едно действие да се извършват две дейности. Да не се използва при паркети или килими от естествен косъм, защото поради водата, която се впръсква през дюзи е възможно попадане между дъските и образуване на загниване.

Някои модели дори могат да третират стъкла, огледала, както и мебели, поради наличието на дюзи, впръскващи течността във вид на пара, навлажнявайки основата и спомагайки за по-ефективното почистване. Разбира се, водната процедура може да бъде изключена при желание.

Защо да купите от Техно Микс

Ако смятате, че подобен уред е подходящ за Вас и искате да си закупите качествен модел на достъпни цени, заповядайте онлайн в Техно микс, където получавате на разположение цял каталог за избор и сравнение. В случай на затруднения в избора или други тематични запитвания, свържете се с консултантите ни. Те са запознати в детайли с продуктите и ще Ви съдействат.

При нас разнообразието на професионални миещи прахосмукачки е голямо освен по технически характеристики, така и по марки и ценови клас. Също така, получавате гаранция, бързи доставки и лесна за покупки уеб-платформа с възможност за опция на изплащане с изгодни лизингови условия. Очакваме Ви!

Популярни търсения: пара, парочистачки, вертикални, за пране