За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Перящи прахосмукачки

Филтри

10 продукт(а)

на страница
Филтри

10 продукт(а)

на страница

Миещите прахосмукачки освен, че могат да изпълняват функциите на останалите си събратя, а именно да събират праховите частици и по-едрите отпадъци, те са миещи и перящи. Защо са за предпочитане и за какви помещения са подходящи ще се опитаме да обясним сега.

Какви са предимствата на перящата прахосмукачка

  • тя работи във влажна среда и събира малко количество вода, като например разлята течност от бутилка;
  • осигурява по-прецизно почистване, защото едновременно мие и чисти пода;
  • позволява добавяне в резервоара с чиста вода на препарат за по-добър краен ефект;
  • не е претенциозна към третираната повърхност и настилка;
  • едновременно с употребата на уреда, Вие овлажнявате и сухия въздух, което пък понижава артериалното налягане, например.

Подобен уред Ви позволява да извършвате цели три дейности едновременно - изчистване на насъбралата се прах и боклук, измиване на основата и овлажняване на сухия въздух в помещението. Подобна комбинация е изключително полезна и спестява много време за извършването на всяка от дейностите поотделно.

За какви помещения и мебели е подходяща

Не е предназначена за употреба в малки жилища, защото е голяма и тежка и изисква много време за поддръжка след приключване на работа. Използва се за големи просторни къщи или апартаменти, където почистването отнема много време и е нужно с едно действие да се извършват две дейности. Да не се използва при паркети или килими от естествен косъм, защото поради водата, която се впръсква през дюзи е възможно попадане между дъските и образуване на загниване.

Някои модели дори могат да третират стъкла, огледала, както и мебели, поради наличието на дюзи, впръскващи течността във вид на пара, навлажнявайки основата и спомагайки за по-ефективното почистване. Разбира се, водната процедура може да бъде изключена при желание.

Защо да купите от Техно Микс

Ако смятате, че подобен уред е подходящ за Вас и искате да си закупите качествен модел на достъпни цени, заповядайте онлайн в Техно микс, където получавате на разположение цял каталог за избор и сравнение. В случай на затруднения в избора или други тематични запитвания, свържете се с консултантите ни. Те са запознати в детайли с продуктите и ще Ви съдействат.

При нас разнообразието на професионални миещи прахосмукачки е голямо освен по технически характеристики, така и по марки и ценови клас. Също така, получавате гаранция, бързи доставки и лесна за покупки уеб-платформа с възможност за опция на изплащане с изгодни лизингови условия. Очакваме Ви!

Популярни търсения: пара, парочистачки, вертикални, за пране