Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Стъклокерамични плотове

Филтри

64 продукт(а)

на страница
Филтри

64 продукт(а)

на страница

Стила и елегантността в кухнята са достигнали такова ниво, че оборудваното със съвременни електроуреди помещение придобива невероятен облик, присъщ за показваните по списанията модели. Стъклокерамичните плотове за вграждане са неизменно решение от целия пъзел и въпреки, че изглеждат изключително крехки и чупливи, всъщност благодарение на закаленото си стъкло те са доста издръжливи и функционални. Кое ги отличава от останалите подобни аналози и защо са толкова предпочитани днес ще разберем веднага.

С какво се отличават стъклокерамичните плотове за вграждане

Разликата в сравнение с останалите аналогични предложения се крие в:

  • дизайна и по-точно в елегантния черен стъклен плот, който стои на нивото на работната повърхност, върху който липсват каквито и да е механични контролни елементи;
  • издръжливостта на високи температури и мигновеното нагряване, за разлика от чугунените им по-стари събратя на реотани;
  • повишената вертикална топлопроводимост и понижена хоризонтална;
  • нагревателните зони с различни диаметри, позволяващи избор спрямо диаметъра на съда;
  • наличието на възможности за насрочване на време чрез функция таймер, автоматично изключване при кипене, режим на автоприготвяне и т.н.

Най-търсените са модели плотове за вграждане Горение, Miele, AEG, Bosch и други.  

Какво представлява сензорния контрол

Другият фактор за високотехнологичност е сензорното управление, позволяващо липсата на каквито и да е изпъкнали механични бутони. Контролът на уреда се извършва изцяло с един пръст, благодарение на специалната зона с чувствително на докосване покритие и софтуер, подаващ командите към управленския блок. Тоест в случая Вие просто с пръст натискате различни виртуални бутони и задавате режимите за готвене, а стойностите се изобразяват на специален дисплей.

Защита против прегряване

Както беше отбелязано и по-горе, тези решения притежават множество защити, така че не бива да се притеснявате от прегряване на уреда. Какво имаме предвид?! Това означава, че устройството ще се изключва автоматично всеки път, когато се създаде предпоставка за изгаряне поради прекомерна употреба. Също така, ако случайно върху плочата попадне по невнимание течност, докато нагревателя е включен, той автоматично ще се деактивира.

Така винаги остава спокойствието от усещането, че прибора се грижи сам за себе си и няма опасност от прегаряне, ако случайно разлеем върху него течност. А ако това се случи предлагаме и разнообразие от уреди за почистване на котлониПоложителните емоции обаче не свършват до тук, защото ние даваме и гаранция.

Гаранция от Tehnomix

За да изчезне напълно безпокойството от случайна повреда на новата Ви покупка, ние от Техномикс предоставяме допълнителна гаранция на все по-евтини цени. Тя покрива специални условия, което обаче не означава, че трябва да бъдете невнимателни при експлоатацията. За повече информация се обърнете към консултантите ни онлайн на Tehnomix.bg и те ще Ви информират по-подробно за всеки продукт от гамата. Очакваме Ви!