Нови поръчки за София над 250 лв. на тел.0886071212 или Viber

Кафемашини еспресо

Филтри

37 продукт(а)

на страница
Филтри

37 продукт(а)

на страница

По-голямата част от населението сутрин задължително пие чаша топло ароматно кафе, целта на което е ободряване и придаване на енергичност за предстоящия работен ден. Как обаче да си приготвим истински качествена и ароматна ободряваща напитка и в какво се състои разликата от обикновената и еспресо кафемашината, ще разберем по-долу.

Какво представляват еспресо кафемашините

Кафето традиционно се приготвя, когато в смляно състояние през него премине вряща вода, отделяща неговите вкусови качества и тя попада в чашата в пречистено състояние, без остатъци. В следващия момент е достатъчно добавянето на доза захар за овкусяване и готово. При еспресото обаче се използва по-усъвършенствана технология, позволяваща получаване на най-добър ефект от извличането на полезните и вкусови качества.

Тези машини се делят на професионални и битови и тук изобщо не протича вода през кафето - преминава пара под високо налягане, която се кондензира в специална камера и се превръща в течно състояние. Така се образува и ободряващата напитка с по-голяма наситеност на вкуса. Ето и някои съществени предимства:

  • липса на утайка - обикновено тя е на дъното и се усеща след допиване и на последната глътка. Тук обаче тя напълно липсва и можете да се насладите на сутрешното си събуждане докрай;
  • по-наситени вкусови качества - благодарение на усъвършенстваната технология на приготвяне, вкусът дори става още по-осезаем и придава допълнително удоволствие от консумацията;
  • бързо приготвяне - процесът на изготвяне е значително по-бърз, в сравнение с обикновения при преминаване на кипяща вода, което несъмнено си е голямо предимство особено сутрин, когато бързаме за работа;
  • по-дебела пяна - тя става по-наситена, гъста и дълготрайна, придавайки допълнително удоволствие от консумацията.

Ако сте любител на качественото сутрешно събуждане, продължете да четете надолу, за да разберете кои са най-предпочитаните брандове.

Най-купувани марки

Както във всеки бранш, така и тук има доказали се с възможностите си пионери, с армия от фенове, предпочитащи техните изделия. Това са добре познатата италианска марка Gaggia или Saeco, еспресо машина Delonghi, холандската Philips или шведската Electrolux. Те са познати в множество области, предлагайки и други домашни електроуреди. Зад тях можем да наредим марките Concepta, Rohnson, Singer и т.н. Всички те са с отлични репутации в бранша, а сега нека разберем от къде да намерим качествените им продукти.

Гаранция

Само в онлайн магазина Техно микс гаранцията е най-продължителната, а дълготрайността на продуктите максимална, защото ги получаваме директно от брандовете. Много наши проучвания показват, че закупените от търговския ни обект продукти продължават да работят безпроблемно, дълги години след изтичане на гаранцията, а клиентите ни са максимално удовлетворени от покупките си.

Ако искате да се присъедините към фен общността ни, заповядайте при нас и изберете от неустоимите цени на кафемашини. Разбира се при колебания в подбора, нашите консултанти са насреща за да помогнат безплатно, така че възползвайте се от тях. Очакваме Ви!