Кафемашини еспресо

Кафемашина Rohnson R 972

Редовна Цена: 129,00 лв.

Специална цена 99,00 лв.

Кафемашина CONCEPTA EC 100

Редовна Цена: 119,00 лв.

Специална цена 107,10 лв.

Кафемашина CONCEPTA EC 120

Редовна Цена: 129,00 лв.

Специална цена 116,10 лв.

Кафемашина CONCEPTA EC 110

Редовна Цена: 139,00 лв.

Специална цена 125,10 лв.

Кафемашина SINGER ES 110 2 WAY

Редовна Цена: 149,00 лв.

Специална цена 134,10 лв.

Кафемашина ELECTROLUX EEA 111 HOT

Редовна Цена: 214,00 лв.

Специална цена 137,00 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 151 B

Редовна Цена: 199,00 лв.

Специална цена 179,10 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 153 B

Редовна Цена: 209,00 лв.

Специална цена 188,10 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 156 B

Редовна Цена: 239,00 лв.

Специална цена 199,00 лв.

Кафемашина SAECO HD 8423 / 19

Редовна Цена: 229,00 лв.

Специална цена 209,00 лв.

Кафемашина DELONGHI ECP 31.21

Редовна Цена: 259,00 лв.

Специална цена 233,00 лв.

Кафемашина SAECO HD 8425 / 21

Редовна Цена: 279,00 лв.

Специална цена 239,00 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 270 CD

Редовна Цена: 329,00 лв.

Специална цена 257,00 лв.

Кафемашина DeLonghi ECP 33.21

Редовна Цена: 299,00 лв.

Специална цена 269,10 лв.

Кафемашина DELONGHI ECP 35.31

Редовна Цена: 319,00 лв.

Специална цена 287,10 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 685.BK Промо
Кафемашина DELONGHI EC 685.BK

Редовна Цена: 439,00 лв.

Специална цена 369,00 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 680.M

Редовна Цена: 439,00 лв.

Специална цена 395,10 лв.

Кафемашина DELONGHI EC 820.B

Редовна Цена: 529,00 лв.

Специална цена 476,10 лв.